Familiebedrijf: we doen het samen…

Allereerst even iets over Alles & Beauty zelf. Onze webshop werd in Maart 2018 geboren vanuit een passie voor sieraden en accessoires. En waarom zouden die duur moeten zijn? Wij van Alles & Beauty vinden het belangrijk dat accessoires betaalbaar zijn. Zo kun je bij elke outfit iets leuks kopen en elke dag weer iets unieks van jezelf maken. Want daar draait het allemaal om: jezelf laten shinen en het mooiste van jezelf naar buiten brengen. Elke dag weer!

 

En oh ja, we zijn een echt familiebedrijf. Naast oprichtster Daisy helpt de hele familie mee met inpakken, foto’s maken en pakjes wegbrengen. Gezellig natuurlijk en zo ben je ook altijd verzekerd van een uitstekende service!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *