Zo style je je accessoires

 Tips van stilisten: zo style je je accessoires!

https://allesenbeauty.nl/product/ibiza-look-tas-blauw/

 

Met de juiste accessoires kun je je bestaande kleding weer helemaal trendy & up to date maken. Maar ja, hoe doe je dat? De winkels hangen vol met accessoires en je kast puilt uit. In die veelheid aan spullen raak je het overzicht soms helemaal kwijt. Alles zit ‘m eigenlijk in het toevoegen van de juiste details. Dat is de beste manier om het stylen van je accessoires te omschrijven. Met die ene designketting of felgekleurde tas kun je je basic zwarte jurkje tot  center piece maken waar alle ogen op gericht zijn. Je accessoires op de juiste wijze stylen is dus een ware kunst. Vandaag vertellen we je hoe je de aandacht richt op de details en geven we je de want-to-know tips & tricks van stilisten om je styling naar een ander niveau te tillen.

Koop wat trend accessoires voor een nieuwe look

 https://nl.pinterest.com/pin/389491067753328681/

 

Na verloop van tijd heb je vaak een basisgarderobe in je kledingkast waar je altijd op terug kunt vallen. En dan heb je eigenlijk alleen maar een paar nieuwe trendy accessoires nodig om je look weer helemaal up to date te maken.

 

Wanneer je de juiste sieraden of tas combineert met je outfit dan ziet zelfs een spijkerbroek met T-shirt er fantastisch uit. Bovendien is dit ook een goedkope manier om er toch trendy uit te zien. Zo hoef je niet te investeren in (dure) nieuwe kleding.

 

 

Maak combinaties

 

Vind je het lastig om mooie combinaties te maken? Oefen er dan mee door ze een avond van te voren klaar te leggen op je bed. Kies een nieuwe trendy ketting uit en daarna de bijpassende kleding, armband oorbellen, tas, shawl en schoenen. En andersom kan natuurlijk ook. Dan begin je met je kleding en daarna match je er de juiste accessoires bij in dezelfde kleur, ton-sur-ton of juist een contrasterende kleur. Sorteer je accessoires in een doos met vakjes op kleur en thema zodat je niet uren hoeft te zoeken. En het uitzoeken van mooie outfits is niet alleen praktisch maar ook nog eens superleuk om te doen!

 

Less is more

https://nl.pinterest.com/pin/309974386848048667/

 

Zorg voor een aantal goede basics in je kast zoals een mooie jurk, wat basic effen mooie classy tops en rokken. Een mooi basic kledingstuk tover je met een enkel sieraad om tot allerlei verschillende stijlen. Met een lange metallic ketting is hij geschikt voor je werk en met een felgekleurde boho ketting en laarzen met franje maak je er een bohemien outfit van. En vergeet natuurlijk de bijpassende armbanden en ringen niet. En onthoud: less is more. Kies altijd voor één accessoire als eyecatcher.

 

Combineer verschillende kettingen

 

https://nl.pinterest.com/pin/448600812878511055/

 

De trend van dit moment is om kettingen in verschillende lengtes en stijlen te combineren voor een nieuwe look. Kies voor dezelfde kleur zoals hier met gouden kettingen of combineer verschillende kleuren tot een bonte mix met een fraai contrast.

 

Mix zilver, gouden en witgoud

Halsketting zwaar nikkelvrij

 

Vroeger kozen we of voor goud, of zilver of witgoud maar tegenwoordig mixen we alles door elkaar om zo het maximale potentieel uit je sieraden te halen.

 

Style je accessoires zelf ook…

https://allesenbeauty.nl/product/grijze-sleutel-tashanger/

 

In 2018 stylen we ook onze accessoires zelf. Voeg een paar tashangers toe aan je tas voor die unieke persoonlijk look. Een paar batches zorgt voor hetzelfde effect.

 

Spice zwart of wit op met een felle kleur

https://allesenbeauty.nl/product/oranje-roze-schoudertas/

 

Een compleet zwarte of all white outfiit is het perfecte decor voor een felgekleurd item als eyecatcher. Meer is er niet nodig voor die spraakmakende outfit.

 

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *