Tips van stilisten: zo style je je accessoires!

Ibiza look tas blauw

Met de juiste accessoires kun je je bestaande kleding weer helemaal trendy & up to date maken. Maar ja, hoe doe je dat? De winkels hangen vol met accessoires en je kast puilt uit. In die veelheid aan spullen raak je het overzicht soms helemaal kwijt. Alles zit ‘m eigenlijk in het toevoegen van de juiste details. Dat is de beste manier om het stylen van je accessoires te omschrijven. Met die ene designketting of felgekleurde tas kun je je basic zwarte jurkje tot center piece maken waar alle ogen op gericht zijn. Je accessoires op de juiste wijze stylen is dus een ware kunst. Vandaag vertellen we je hoe je de aandacht richt op de details en geven we je de want-to-know tips & tricks van stilisten om je styling naar een ander niveau te tillen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *