De laatste trends & onze collectie!

Graag presenteren we in deze blog van vandaag onze collectie aan je. En dat doen we aan de hand van de laatste trends. Handig, want zo weet je ook direct wat de meest actuele fashion items zijn en hoe we onze collectie samenstellen op basis van deze trends. Want we kiezen natuurlijk niet zomaar lukraak items uit voor onze webshop. We volgen alle trends op de voet en zoeken aan de hand daarvan de mooiste sieraden uit voor onze webwinkel. Zo kun je simpel en snel een on trend look creëren samen met je kleding. En oh ja, wist je al dat we ook een uitgebreide sales hebben op onze site? In deze blog lees je er meer over…

 

De minimalistische trend

Ketting met bloem en blauwe hanger

Oorbellen star

Parels Ketting 43-50cm

Minimalistische sieraden zijn nog steeds helemaal hot Op de catwalk zien we steeds meer eyecatcher sieraden, maar toch zijn minimalistische sieraden nog steeds zeer on trend. Denk aan een simpele ring of ketting, wat dunne armbanden of een eenvoudig ontwerp oorbellen voor een verfijnde en sophisticated look. En dat is niet alleen maar zilver en goud: ook parels zijn terug van weggeweest. Natuurlijk is je kleding daarbij dan net zo minimalistisch en eenvoudig.

Hallo oorbellen! Kleurrijk en opvallend…

Oorbellen Ibiza

Oorbellen Met print

LUX OORBELLEN 5CM , NIKKELVRIJ BLAUW

Naast minimalisme zien we ook juist weer meer opvallende kleurrijke statement oorbellen als tegenhanger. Zo kun je met één opvallend item je totale look bepalen. Simpel en doeltreffend. Het devies is veel kleur, opvallend, uniek, anders en gek. Bij alle grote bekende modedesigners zien we deze trend op de catwalk dus daarmee wordt duidelijk dat deze niet zomaar weer overwaait.

Diamonds are a girl’s best friend….

Elastiek Ring Kristal

Hoekige crystale oorbellen

Crystal Ketting 45cm

Get your glam on in 2018! Dit jaar is hét jaar van diamanten, kristallen, bling en alles wat glimt. En je hoeft je daarbij niet in te houden. Meer is beter bij deze trend. Combineer verschillende sieraden tot een echte royal look. En natuurlijk draag je daar dan ook de perfecte goddess dress bij. Een goed idee voor de kerstdagen!

Azuurblauw & de boho look

IBIZA STAR ARMBAND VAN PU LEER, 16-23CM, NIKKELVRIJ

Ketting metaal 40cm

Azuurblauw is de trendkleur voor 2018. In combinatie met goud of zilver zorgt azuurblauw in combinatie met natuurlijke materialen en kleding in neutrale tinten voor die op en top bohemien look. Azuurblauw staat ook prachtig bij een donkere huid. Alle bekende juwelen designers hebben dit jaar dan ook sieraden met azuurblauwe details in hun collectie.

Tassen: brown is the new black

Bruine Schoudertas

Flap leer effect schouder handtas synthetish

Bruin is de grote trend In tassenland en dus zullen we deze kleur veel zien dit najaar. Bruin is zeker net zo veelzijdig als zwart en zorgt voor een fraai accent in combinatie met bijvoorbeeld een lange zwarte basic jas. We zien daarbij alle schakeringen bruin: van chocoladebruin, tot camel, diep roodbruin en beige. Een bruine tas mag dus zeker niet ontbreken in je kast.

Onze sale!

Elastische Ring

In de sales categorie op onze webshop vind je allerlei sieraden en accessoires tegen aantrekkelijke kortingen. Deze kunnen maar liefst oplopen tot 40%! En zo kan het zijn dat je daar zomaar tegen een trend-item aanloopt. Zoals deze ring die perfect past in de glamour trend! Neem dus zeker even een kijkje en als je zelf niks meer mag kopen van jezelf dan vind je er misschien een leuk cadeautje voor een ander. Want voor je het weet staan de feestdagen weer voor de deur!

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *