Sneak Preview: dit zijn de sieradentrends voor 2019!

Na een heerlijke zonovergoten en warme zomer staat over niet al te lange tijd de winter weer voor de deur. En net als de seizoenen veranderen dan ook de sieradentrends weer. Misschien tijd voor wat leuke, nieuwe accenten in je sieradencollectie? Want net als je kleding is ook je sieradencollectie soms even toe aan een update met wat nieuwe touches, kleuren en accenten. En daarvoor hoef je echt niet direct alles te veranderen. Ook met wat simpele, kleine details kun je een groot verschil maken. We hebben we alvast even gekeken naar de collecties van bekende modeontwerpers en geven  je nu alvast een sneak preview van de allernieuwste sieradentrends voor 2019.

De minimalistische trend

Ketting met bloem en blauwe hanger

Oorbellen star

Parels Ketting 43-50cm

Minimalistische sieraden zijn nog steeds helemaal hot Op de catwalk zien we steeds meer eyecatcher sieraden, maar toch zijn minimalistische sieraden nog steeds zeer on trend. Denk aan een simpele ring of ketting, wat dunne armbanden of een eenvoudig ontwerp oorbellen voor een verfijnde en sophisticated look. En dat is niet alleen maar zilver en goud: ook parels zijn terug van weggeweest. Natuurlijk is je kleding daarbij dan net zo minimalistisch en eenvoudig.

Kleurenpalet: oker, paars & blauw

ARMBAND VAN NATUURSTEEN ELASTISCH , NIKKELVRIJ

Okergeel zagen we de afgelopen jaren al als modekleur en deze fraaie warme tint blijft nog even in het modebeeld, maar nu in combinatie met petrolbordeaux, azuurblauw, kobaltblauw en magenta (roze). Een gevarieerd en kleurrijk beeld voor de winter dus. Als basis zien we verder ook nog steeds de zachte pastels, goud, koper en witgoud en neutrale aardetinten in de look van deze winter.

Goud, goud en nog eens goud…

Goud ring mt 18

De goudtrend zet zeker nog even door dit najaar en ook volgend jaar. We zien goddess-achtige sieraden zoals brede, platina gouden armbanden met kleine ingezette steentjes en subtiele, sierlijke gouden details. Ideaal als sieraad want het warme goud past bij alles! Deze armbanden worden dan gedragen over de mouwen van een dunne coltrui met lange wijde rok. Ook zien we nog steeds goud met azuurblauw, wat natuurlijk ook een prachtige combinatie is.

Classy met kristal

Oorbellen chic ex oorstekers lengte 6cm nikkelvrij

2019 wordt het jaar van de sieraden en oorbellen in classy glam look met gekleurde kristallen. Combineer deze sieraden en de kleur van de kristallen met je kleding in de nieuwe modetinten paars, petrolgroen, kobalt- azuurblauw en magenta tot een op en top 2019 look!

Lange, bizarre oorbellen

Oorbellen met blauw kralen nikkelvrij lengte 10cm

Extravagante oorbellen zijn hot in 2019. Dit jaar zijn extreem lange oorbellen de trend. We zien versies met kwastjes, kwasten, kralen en lange draden. Hoe groter en gekker, hoe beter. Ook zien we unieke vormen en asymmetrische modellen. Als je een statement wilt maken, doe het dan ook goed!

Pinkringen

Gold Ring Maat 17 tm 19

De pinken doen ook mee in 2019. We plaatsen ringen aan andere vingers en zien ook nieuwe soorten en varianten ringen verschijnen die je halverwege de vinger draagt. Kleine, dunne gouden of messing ringen zien er ook super cute uit aan deze kleinste vinger. Vrouwelijk en elegant!

Tassen: kleur, fake fur en fringes

Fringes TAS VAN PU LEER MATERIAAL 26X22CM

Ook in tassenland is er nieuws onder de zon. In 2019 worden tassen een echt statement item. Trendy zijn tassen in felle kleuren, bont of gekleurde tijgerprints en tassen met fringes. Met een gekleurde tas en grote felgekleurde oorbellen kun je ook meedoen aan de nieuwe colour blocking trend. Daarbij combineer je twee contrasterende felle kleuren zoals felgroen en knalroze of oranje en kobaltblauw bij een neutrale outfit.

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *