De zeven winter tassentrends die je niet wilt missen!

Tassen are a girl’s best friend… De winter staat weer voor de deur en dus is de tijd aangebroken om je even te verdiepen in de laatste tassentrends. Deze winter zien we veel uiteenlopende stijlen: van vierkante boxbags, western style tassen, crossbody bags tot clutches en oversized tassen. Nieuw dit seizoen is de mini necklace bag, een klein tasje dat je als een ketting om je hals hangt. Wat kunnen we in de winter van 2018 nog meer verwachten? We selecteerden zeven tassentrends die grote impact zullen hebben deze winter, maar ook volgend jaar. Mis ze niet!

De fluffy furry tas

Bont mag natuurlijk niet ontbreken in je garderobe deze winter. En bij je luipaard print bontjas draag je dit seizoen dan ook een furry tas. Schaf dus zeker zo’n zachte, aaibare, warme tas aan deze winter en accessorize hem met wat leuke tashangers.

De box bag

Vierkante tassen zijn hot en zorgen direct voor die statement look bij je outfit. Nadat bekende mode-ontwerpers zoals Oscar de la Renta deze tas introduceerden op de catwalks is hij niet meer weg te denken uit het modebeeld. Zeer fraai voor een kubistische, moderne, strakke look!

De oversized tas

Kleine tassen hebben hun langste dagen gehad en maken plaats voor meer oversized en ruimere modellen dit seizoen. In het najaar van 2018 zagen we voor het eerst grote tassen op de catwalk verschijnen. Ze zien er niet alleen fraai uit, maar bieden ook veel gemak aan de vrouw die veel onderweg is.

De ‘top handle’ tas

Naast grotere tassen zien we ook veel kleine, klassieke tasjes in het modebeeld voor de winter van 2018. De meest trendy tassen hebben een kort handvat aan de bovenkant zodat je hem casual met je mee kunt dragen. Met dit compacte accessoire kun je op een moeiteloze manier je totale look upgraden.

De cleavage clutch

Prinses Diana maakte hem al zeer populair: de cleavage clutch. Zij  gebruikte deze tasjes om de inkijk in haar decolleté tegen te gaan, vandaar de term: ‘cleavage’. Deze klassieke tassen die je los in de hand vasthoudt, zijn weer helemaal terug van weggeweest. Onmisbaar voor een sophisticated, classy look.

 

De drawstring tas

De tas met koordje is een speels en elegant item dat oneindige inspiratie biedt tot combineren met je outfits. We zien deze drawstring tassen in allerlei vrolijke kleuren en materialen zoals satijn en ze zijn voorzien van veel glitters, applicaties en bling. Dit is zonder twijfel één van de meest grappige accessoires van deze winter.

De western tas

Bruin is het nieuwe zwart in tassenland. Deze kleur is supertrendy deze winter en zal ook volgend jaar een prominente rol blijven spelen. Camel en taupe zijn daarbij de meest populaire bruintinten. De tassen worden voorzien van fraaie patronen, fringes en kwastjes voor die echte op en top cowboy look.

De Sint en kersttijd breekt weer aan!

De zomer lijkt pas net afgelopen, maar binnenkort is het alweer Sinterklaas en Kerst, dus de hoogste tijd ook om alvast rond te kijken naar leuke, unieke cadeautjes. Bezoek daarom zeker ook even onze sales pagina met allerlei leuke aanbiedingen en hoge kortingen!

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *