Feestdagenactie Alles & Beauty: bij elke bestelling een surprise!

Het lijkt misschien nog wel zomer, maar over een maand is het alweer zover: dan start de feestdagenmaand december! Tijd dus om alvast even na te denken over de Sint surprises, je kerstdiner en natuurlijk je glamourous kerst outfit. En wat is er nu leuker om dat al in november te doen, nu je nog even de tijd hebt. Om je inspiratie te laten stromen en je geliefden straks te verrassen met leuke originele cadeautjes, overheerlijke gerechten en jouzelf in je meest stralende vorm. Natuurlijk helpen wij van Alles & Beauty je daar graag bij. We geven je wat originele cadeau tips, een kerst dessert dat je van te voren kan maken en wat leuke ideetjes voor Sint surprises. En als kers op de taart: wanneer je vanaf nu tot en met 1 januari een bestelling plaatst, ontvang je van ons 10% korting en een leuke surprise. Lees onze blog even mee om te ontdekken wat de surprise is!

Gezonde frambozen bombe ijstaart

Na de kerst wil je natuurlijk liever niet op dieet en meestal heb je ook geen zin om uren in de keuken te staan wanneer je familie op visite is. Daarom hebben wij deze heerlijke healthy frambozen bombe voor je bedacht. Je maakt hem van tevoren voor een heerlijk ontspannen kerstdiner.

 

Je hebt nodig:

1 liter roomijs zonder suiker (supermarkt), 2 mokken frambozen of aardbeien in stukjes, 1 hotelcake (of de diabetes versie zonder suiker), Limoncello, 2el halva aardbeienjam, 4 eiwitten, ¾ kop basterdsuiker wit (165g).

 

Zo maak je hem:

Plaats plastic folie in een grote kom met 1,5 l inhoud. Snijd de cake in plakken van 1cm dik en beleg de binnenkant van de kom met de plakken cake, smeer de jam erop en besprenkel dit met Limoncello. Hou wat plakken over voor de bodem.

 

Plaats het ijs in een andere kom en laat dit iets smelten. Voeg de gewassen frambozen of stukjes aardbei toe. Plaats dit fruitmengsel op de cakeplakken en bedek ook de bovenkant met plakjes cake. Plaats dit in de vriezer.

 

Vlak voor het opdienen verwarm je de oven op 240 graden en klop je de eiwitten stijf met de suiker die je lepel voor lepel toevoegt en een snufje zout. Plaats de ijstaart op een ovenvast bord en verdeel de merengue over de taart zodat deze volledig bedekt is. Plaats de taart 3-5 minuten in de oven tot de merengue mooi goudbruin is. En smullen maar!

Cadeau-tips voor rond 10 euro

Cadeau ideetjes voor 5 euro

Onze feestdagenactie

Ook wij van Alles & Beauty pakken uit met de feestdagen, want we weten natuurlijk hoe duur deze maanden zijn voor iedereen. Daarom krijg je van ons niet alleen 10% korting, maar krijg je ook nog eens een superleuke tashanger cadeau bij je bestelling. En welke tashanger dat is, dat houden we nog even geheim. De actie loopt tot en met 1 januari 2019.

Creatieve Sint surprise

En voor de minder creatieve Sints onder ons zetten we nog even wat leuke originele Sinterklaas surprises op een rij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *