De top 6 beste cadeaus voor de feestdagen!

4 cadeautjesregel voor Sinterklaas

Sint zat te denken wat hij zou schenken… Het valt lang niet altijd mee om een leuk en origineel Sint- of kerstcadeau te bedenken. Meestal hebben we alles al en de kinderen hebben ook bergen met speelgoed. De ervaring leert bovendien dat goedbedoelde goedkope plastic of onnodige spullen na een tijd vaak in de prullenbak belanden. En dat is natuurlijk zonde. Ook wil je liever geen enorme bedragen uitgeven want de decembermaand is al duur genoeg. Maar ja, wat koop je dan? Want soms ken je ook de smaak van degene waar je een cadeau voor koopt ook niet goed. En je wilt natuurlijk wel iets geven dat in de smaak valt. Sint is dus even voor jou op pad gegaan en heeft een aantal praktische en leuke cadeau ideetjes verzameld die bij iedereen in de smaak zullen vallen. Profiteer ook van onze 15% kerstkortingsactie en het gratis cadeautje!

Een heerlijke warme sjaal of poncho…

Leopard Sjaal

Het is weer tijd voor sjaals want de temperatuur is inmiddels flink gedaald. Een mooie nieuwe trendy sjaal (met bijpassende wanten of muts) is dan altijd welkom. En dat is gelijk ook een praktisch cadeau want meestal koop je in de winter sowieso een nieuwe sjaal, muts en wanten. Wat dacht je van deze sjaal volgens de laatste trend met leopard print (13,99 euro)?

Handschoenen voor koukleumen…

Trendy Handschoenen met strikje

Handschoenen raken we vaak kwijt en daarnaast kopen we zelden een fraai, luxueus paar voor onszelf. Dus waarom zou je je partner of jezelf niet eens verwennen met mooie, chique handschoenen? Dit paar is in suedelook en afgezet met kunstbont. Heerlijk warm en het stijlvolle design maakt je look zeker helemaal af! Combineer ze met een getailleerde lichte jas en bontsjaal voor een super-elegante look! De afgebeelde handschoenen kosten 12,95 euro.

Portemonnee of sleutelhanger

PU Leer portemonnee met 5 vakjes

Portemonnee sleutel/tashanger met studs

Ken jij ook van die mensen die vaak hun sleutels vergeten? Een mooi leren sleuteletui is dan superhandig. Maak hem vast aan je tas zodat je ze nooit meer kwijtraakt. En wanneer een portemonnee versleten of niet meer up to date is dan is een nieuw exemplaar in een fraaie modekleur ook een perfect idee als cadeautje. De afgebeelde portemonnee en sleutelhanger kosten beide 6,95 euro.

Ideetjes voor de kids

Haarmode bloemen Roze

Wil je eens wat anders kopen voor de kids denk dan eens aan iets voor in het haar zoals een bandana, tiara of gekleurde elastiekjes of een klein portemonneetje. Een gekleurde bandana is de trend van het moment. Daar maak je elke kleine dame dus zeker blij mee. Deze fleurige bandana is er in drie kleuren (oranje-groen, blauw en roze-blauw-geel) en kost 2,99 euro.

Gouden creolen: altijd goed!

Gouden Creole Oorbellen

Gouden Creolen zijn ook zo’n cadeau waarmee je de plank zelden mis slaat. Deze oorbellen zijn een echte all time klassieker. Bovendien passen ze ook overal bij. Check wel even of degene waar je ze voor koopt gaatjes heeft en ook wel eens iets grotere oorbellen draagt. Zo ja, dan zullen deze zeker in de smaak vallen. Bijkomend voordeel: ze zijn nu in prijs verlaagd van 3,50 voor slechts 2,50 euro!

Cadeautips voor mannen

Een cadeau verzinnen voor mannen valt lang niet altijd mee en al helemaal niet wanneer papa geen lijstje heeft. Een paar sokken (happy socks) of boxershort met kleurrijke print is een leuk en origineel cadeau (zeker voor papa’s die weinig kleur dragen). Maar ook een praktisch cadeau zoals een mooie leren riem, portemonnee of sleutelhanger zal bij veel mannen in de smaak vallen (mits nodig uiteraard!). Deze cadeaus worden in ieder geval gebruikt en komen dus niet in de la te liggen (zoals de meeste gadgets).

Extra kerstkorting en cadeautje!

Ook wij van Alles & Beauty pakken uit met de feestdagen, want we weten natuurlijk hoe duur deze maanden zijn voor iedereen. Daarom krijg je van ons niet alleen 15% extra kerstkorting, maar krijg je ook nog eens een superleuke tashanger cadeau bij je bestelling. En welke tashanger dat is, dat houden we nog even geheim. De actie loopt tot en met 1 januari 2019.

 

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *