Geniet van een sprankelende zilver & goudparty op NYE!

Yess, Oud&Nieuw komt er weer aan! En er is niets leukers dan het nieuwe jaar feestelijk inluiden met een silver&gold party. Want die klassieke look met zilver, goud en veel bling past natuurlijk perfect bij Oudejaarsavond. En naast een mooie outfit en verrassende make-up look, horen daar natuurlijk ook sprankelende sieraden bij!
We hebben vier trendy looks voor je uitgewerkt met daarbij de mooiste zilveren en gouden sieraden die ook nog eens heel betaalbaar zijn!

Zwart is natuurlijk altijd het perfecte decor voor je gouden of zilveren sieraden. En op feestelijke dagen zoals Oud en Nieuw mag het allemaal ook zeker wat uitbundiger en luxer. Combineer bijvoorbeeld een stylish zwarte getailleerde zijden blouse met een trendy fluwelen flare broek, of mix en match een zwarte fluwelen top met een zwarte leren broek of rok. En voor een stoer accent kies je dan voor deze funky zilveren studlook sieraden:

We zien veel celebrities met deze look in 2018… En zo’n diep decolleté zorgt natuurlijk voor een prachtig mysterieus detail met een vleugje dramatiek. Vind je zo’n hele diep uitgesneden top wat too much dan kun je natuurlijk altijd kiezen voor een model met minder diepe ‘cleavage’. Ook vleermuismouwen zijn on trend en zorgen voor een extra fraai accent in combinatie met de V-hals. Je kunt deze look natuurlijk combineren met een opvallende statement riem en gouden schoenen zoals in dit voorbeeld. Maar je kunt ook kiezen voor de trendy lagenlook van zilveren sieraden met bedels die natuurlijk een prachtige eyecatcher zijn in zo’n laag uitgesneden truitje

De all time klassieker die altijd zorgt voor een super feestelijke look: een glittertopje met zwarte skinny en zwart jasje. Voordeel van deze look is dat je met een jasje wat warmer gekleed bent (wat best handig is op deze koude winterdagen!) en zodra je op je feestbestemming bent gearriveerd of gaat dansen, trek je het jasje uit en ben je luchtig gekleed. Combineer deze outfit met een fraaie choker en kralenoorbellen in azuurblauw tot een spetterende native look:

De metallic look is hot in 2018. We zien hem niet alleen in woondesign, maar ook in de mode maakt deze trend zijn entree. Deze look is dus niet puur zilver of goud, maar heeft qua uitstraling een echte metallic optiek net als metallic muren of meubels. Zo heb je een soort van oud zilver of of oud goud look die prachtig combineert met echt zilver en goud. En waarom zou je kiezen voor alleen maar goud of zilver in je sieraden? Combineer zo’n metallic top juist eens met een combi van zilveren en gouden sieraden voor een speelse look:

Ook wij van Alles & Beauty pakken uit met de feestdagen, want we weten natuurlijk hoe duur deze maanden zijn voor iedereen. Daarom krijg je van ons niet alleen 15% korting, maar krijg je ook nog eens een superleuke tashanger cadeau bij je bestelling. En welke tashanger dat is, dat houden we nog even geheim. De actie loopt tot en met 1 januari 2019.

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *