Happy New Year!

Het jaar 2018 zit er weer op en uiteraard wenst ook Alles & Beauty jou een spetterend, gezond en happy nieuwjaar voor jou en degenen die je liefhebt! We hopen dat je, net als wij, terugkijkt op een mooi jaar vol plezier, inspiratie en mooie momenten. De kerstmarkten zijn inmiddels weer weg en de januarimaand is net van start gegaan. Wat kunnen we dit jaar verwachten? We kijken alvast even vooruit naar 2019. We geven je een blik op de nieuwste trends volgens Harpers Bazaar en onze meest populaire, nieuwe producten en leuke winteraanbiedingen

2019: het jaar van de statement ketting

Grote opvallende kettingen en klassieke chokers domineren de catwalks in Parijs en Milaan. 2019 wordt het jaar van de maximalistische sieraden. Groot, opvallend en anders is de trend. We zien details met rhinestone kristallen, brede chokers om de hele nek, oorbellen die groter zijn dan ooit. En zelfs armbanden zijn terug van weggeweest, maar dan maximaal brede van allerlei soorten materialen in felle kleuren of met fringes over de hand. Nieuw is ook de lange ketting die we als handtas schuin over de schouder dragen. Meer is meer is dus het thema voor 2019.

Grote opvallende schakelkettingen

Naast fringes en bohemien zien we in 2019 ook veel klassiekers die hun retour maken. Een voorbeeld daarvan is de schakelketting. Anno 2019 is dat geen standaard gouden of zilveren schakelketting,  maar zien we verschillende soorten schakels die platter en breder zijn, van andere materialen en met verschillende soorten bewerkingen. En reken maar dat zo’n statement ketting de kers op de taart is bij een basic outfit.

Kristallen zijn hot

Ook een klassieke ketting met kristallen mag niet ontbreken in je sieradencollectie dit jaar. We zien veel kristallen in druppelvorm, maar ook chokermodellen die om de hele nek passen, al dan niet met fringes. Ze doen denken aan vervlogen tijden van hogepriesteressen en godinnen. Met zo’n ketting weet je zeker dat alle ogen op jou gericht zijn.

Nieuw & trendy in ons assortiment

Deze prachtige boho, kralen, fringes oorbellen passen perfect in de grote oorbellentrend. We zien dit jaar veel fringes en bohemien items op de catwalks en ook goud is zeer trendy. Combineer deze oorbellen (prijs 6,50 euro) met een brede gouden choker ketting en een elegante lange jurk. Laat de zomer maar komen!

Ook deze vrolijke, kleurrijke armband (afgeprijsd van 6,50 naar 3,95 euro!) is nieuw in ons assortiment en nu al zeer populair. Volgens de nieuwe trend draag je er een paar bij elkaar in verschillende modellen en kleuren. Voor een statement effect volgens de laatste trends zou je hem bijvoorbeeld kunnen combineren met deze armbanden:

Onze beste winteraanbiedingen

De winter moet eigenlijk nog beginnen dus profiteer van onze best selling winteraanbiedingen zodat je het straks lekker warm hebt, wanneer de koudere dagen aanbreken (en die gaan zeker nog komen!).

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *