Valentijnsdag: verwen je geliefde met iets moois!

Over twee weken is het weer zover: dan vieren we Valentijnsdag. Een goed moment om je geliefde even in het zonnetje te zetten. Of om even te laten merken dat je iemand leuk vindt. Ben je zelf single? Dan hoop je misschien stiekem op een cadeautje of kaart. Maar je kunt natuurlijk ook jezelf verwennen met iets leuks. Het is immers de dag van de liefde. Een mooie gelegenheid om jezelf of iemand anders even te verrassen met iets bijzonders. We geven je wat ideetjes en vertellen je wat meer over de achtergrond van deze dag. Dus heb je iemand die je leuk vindt of wil je je partner verrassen? Trek de stoute schoenen aan en koop iets origineels.

 

Het universele symbool van de liefde: het hart

Het hart is natuurlijk het universele symbool van de liefde en daarom bij uitstek geschikt als Valentijnscadeau. De boodschap is subtiel. Het kan natuurlijk een manier zijn om duidelijk te maken dat je van iemand houdt. Maar het verwijst natuurlijk ook naar de traditie Valentijnsdag zelf: de dag van de liefde. Deze zilveren ketting met kristallen hart is zeer ‘basic’ en klassiek qua design en zal daarom zeker in de smaak vallen. De prijs van deze shiny & fraaie transparante ketting is 5,95 euro.

Ketting van 3 zwarte lijntjes

Draagt jouw geliefde veel zwart? Dan kun je ook kiezen voor deze fraaie zwarte ‘hart’ ketting. Die maakt elke zwarte outfit compleet en is uniek qua look door de drie harten in verschillende groottes in zwart, zilver en zilver filigrein. Je koopt deze fraaie ketting voor 5,95 euro.

Ketting met houtkralen en hanger met Strass steentjes

Of kies voor een trendy lange houten kralenketting met hart voor 9,99 euro…

 

Zeg het met een kus…

 

Choker kus

Wanneer je dit als cadeautje stuurt naar iemand stuurt, dan hoef je er verder geen kaart of boodschap meer aan toe te voegen. Deze ketting zegt genoeg. Want ook de kus is natuurlijk een symbool van de liefde. Chokers zijn bovendien zeer trendy momenteel en niet weg te denken uit het huidige modebeeld. Je geeft dus ook nog eens een cadeau dat zeer actueel is. De prijs van deze ketting is 3,98 euro.

 

Roze: kleur van het hart

HART LOVE Roze

 

Met het hart associëren we meestal roze als kleur: deze kleur is namelijk net zo zacht en warm als het hart. Deze trendy Ibiza armbanden brengen de Valentijnsboodschap natuurlijk zeer duidelijk over. De prijs bedraagt 8,50 euro en daar krijg je in totaal vijf armbanden voor.

 

Waar komt Valentijnsdag vandaan?

Valentijnsdag verwijst naar de heilige Sint Valentijn: een priester die leefde in de tijd van het Romeinse rijk. Valentijn voerde in het geheim trouwplechtigheden uit tegen de wil van keizer Claudius. Deze laatste had namelijk besloten dat jonge mannen niet mochten trouwen omdat getrouwde mannen slechte soldaten zouden zijn. Toen Claudius erachter kwam dat Valentijn stiekem trouwerijen uitvoerde, werd hij gearresteerd. Verder is 14 februari in de 18e eeuw gekozen als de dag voor Valentijnsdag om een nog ouder vruchtbaarheidsfeest te vervangen. In de jaren 90 werd Valentijnsdag – mede door de commercie – zeer populair in Nederland.

 

Rood: kleur van de liefde

 

Armband Ibiza

Naast roze staat vooral rood bekend als kleur van de liefde. Dit maakt sieraden of andere cadeaus in deze kleur natuurlijk ook zeer geschikt als Valentijnscadeautje. Houd je geliefde van kleur en de bohemien stijl? Dan scoor je met deze armband zeker succes. Hij is nu in de aanbieding van 3,99 euro voor 1,99 euro.

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *