Sieraden volgens de nature trend

6 sieraden volgens de nature trend

Ketting hout

We verlangen terug naar de natuur. In ons tijdperk van computers en snelle online contacten, zijn er delen van ons die graag terug willen naar de basis. Naar verbondenheid en eenvoud. De natuur is daarbij een grote bron van inspiratie. In het bos of op het strand vind je deze rust en stilte en zo kom je weer terug bij jezelf. Daarom zien we in deze tijd natuurlijke materialen overal verschijnen. In het interieur design, kleding, maar ook in onze sieraden en accessoires natuurlijk. Vandaag vertellen we je wat meer over deze trend en we belichten ook wat fraaie sieraden volgens de nature trend.

 

Natuurlijke materialen

Groen is hot en we voegen het toe waar we kunnen. In ons computertijdperk verlangen we terug naar een simpeler leven en meer verbinding met de natuur. Dit verlangen vertaalt zich ook in de nieuwe sieradentrends. We zien er materialen als hout en leer, maar ook schelpen en stenen. Daarnaast zien we veel sieraden die verwijzen naar native roots zoals leren kralenarmbanden en kettingen met veertjes. Ook deze kettingen en armbanden reflecteren dit verlangen naar de natuur. Bovendien combineren deze materialen ook prachtig bij kleding in bruintinten. Ze zorgen voor een minimalistische en natuurlijke look.

Ketting met imitatie leer roosje

Deze ketting is een perfect voorbeeld van een sieraad met natuurlijke look. De roos staat daarbij als bloem ook symbool voor de natuur. Ook de ‘leather’ look en eenvoud passen goed bij de nature trend. Combineer hem bijvoorbeeld met een beige bohemien  katoenen top. De ketting is in de modetint zwart & bruin, is 46 cm lang en kost 5,95 euro.

Warme aardetinten in de mix

2019 wordt het jaar van de warme aardetinten. Deze mixen we op allerlei manieren met elkaar. We zien bruintinten zoals camel, donkerbruin en zandkleur in combinatie met warmroze en oranje terracotta tinten. De kleuren worden ook wat meer uitgesproken en feller in 2019. Denk aan Marrakesh sferen met bruin, beige, warmrood, oudroze en terracotta in de mix. Ben je geen fan van de bruintinten? Niet getreurd, ook natuurtinten zoals khaki en flessengroen zijn nog steeds on trend.

Nikkelvrij Ketting

 Deze ketting is bij uitstek geschikt voor een ‘nature look’. Combineer hem met een fraaie chocoladebruine off shoulder top en jeans tot een fraaie combi met native touch. Deze ketting is 70-80 cm lang in de kleur bruin en nikkelvrij. Je koopt hem voor 5,99 euro.

Pu leer wikkelarmband bruin

Deze armband doet je denken aan de indianen met hun native kleuren en kraaltjes in ecru, oranje en grijsblauw. Een zeer smaakvolle kleurencombinatie die het zeker goed zal doen bij een top in de nieuwe Pantone trendkleur koraal. Deze armband is gemaakt van PU leer, nikkelvrij, 38 cm lang en kost 6,95 euro.

Bruine Schoudertas

 Ook tassen worden steeds belangrijker in het huidige modebeeld en dan vooral de grote envelop schoudertas. Deze fraaie gestansde look geeft deze tas een zeer natuurlijk uiterlijk met Marrakesh vibe. Uiteraard combineert hij perfect met de verschillende schakeringen bruin, oranje en roze. De tas is 43 cm breed en 30 cm hoog en kost 19,95 euro.

Mooie warme sjaal

In de nature look maken ook de grote sjaals een come back. Heerlijk natuurlijk tijdens deze koudere dagen, want de zomer is nog zeker niet in aantocht. Ook in de sjaals zien we veel native, geometrische prints en kwastjes, kralen of fringes. Deze prachtige zandkleurige sjaal past helemaal in dit beeld. De afmeting is 150 cm x 35 cm en hij is van heerlijk zacht acryl. De prijs bedraagt 19,95 euro.

 

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *