Onze nieuwe tassencollectie: laat de zomer maar komen!

asya handtas groen

Asya Handtas Groen

We hebben alweer even kunnen genieten van de eerste zonnige voorjaarsdagen. En nog heel even en dan komt de zomer er weer aan. Tijd dus om je garderobe te updaten. De zomer van 2019 staat helemaal in het teken van kleur en natuurlijke materialen. Volgens Harpers Bazaar zien we deze zomer zowel warme, natuurlijke aardetinten als felle kleuren, ijsblauw, kaki en plissé rokken. Maar ook natuurlijke materialen zijn niet uit het modebeeld weg te denken. In kleding zien we veel linnen en qua accessoires materialen als hout, riet en raffia.

Onze nieuwe tassencollectie sluit daar naadloos op aan. Vrolijke kleuren in de mix met natuurtinten en felle kleuren. Van uniek materiaal dat op vintage wijze is gebreid of gehaakt. Ook hebben de tassen grappige details met veren, tassels en bont. Daarmee maak je je outfit dit voorjaar helemaal compleet. Kijk snel even mee hoe je deze vrolijke tassen combineert. Laat de zomer maar komen!

Pantone trendkleur living coral

Asya Tas Oranje

Levend koraal werd door het bekende Pantone instituut dit jaar uitgeroepen tot dé trendkleur van 2019. In dit tijdperk van toenemende digitalisering verlangen we terug naar de natuur. Naar warmte, verbinding en bescherming. Warm koraal geeft je dit gevoel. Net zoals koraal in de oceaan heeft het een warme, voedende en beschermende functie. We zien daarbij allerlei verschillende schakeringen van rozerood tot licht- en feller warm oranje.

Levend koraal is een revitaliserende, dynamische en warme kleur. En daarmee is deze kleur natuurlijk perfect geschikt voor de zomer. Zeer fraai is om een ton sur ton effect te creëren met je tas. Combineer daarvoor een lichtere tint oranje off shoulder top met een fellere kleur oranje tas.

Deze fraaie natural tas is van PU leer met tassels en heeft een grappig groen pluche detail. De tas is volledig gevoerd en sluit met een drukknop. De afmeting is 40 x 50 centimeter en hij kost 29,95 euro.

 

Warme aardetinten & natuurlijke materialen

Asya Tas Beige

Volgens Harpers Bazaar wordt 2019 ook het jaar van de warme kleuren en aardetinten die we op allerlei manieren met elkaar mixen. We zien zandkleur, chocoladebruin, taupe, warmrood, warmroze, donkerrood en terracotta tinten. De kleuren worden deze zomer wat meer uitgesproken en feller. Denk aan oriëntaalse Marrakesh sferen en natuurlijke materialen met native colours en accenten.

Bruin- en beigetinten staan natuurlijk ook prachtig bij een getinte of zongebruinde huid. En je chocoladebruine top maak je helemaal af met een natural look natuurtint tas met grappig bont detail.

Een grotere tas is niet alleen trendy, maar ook handig als strandtas. Hij biedt voldoende plaats voor je strandlaken, zonnebrand en boek. De tas is volledig gevoerd en sluit met een drukknop. Hij heeft ook nog een binnenvak voor je portemonnee en telefoon. De afmeting bedraagt 40 x 50 centimeter en de prijs is 29,95 euro.

 

Tassels & borduursels: de trend in 2019!

Asya Tas Groen

De tas anno 2019 wordt voorzien van accessoires in de vorm van tassels ook wel tashangers genoemd. Kleine grappige details in de vorm van leren fringes, veertjes, furry’s en fringes. Je kunt ze los kopen met een hanger en zo je tas helemaal afstemmen op je outfit. In onze nieuwe tassencollectie hebben alle tassen deze details als vrolijk en grappig accent.

Ook de kleuren van onze nieuwe tassencollectie passen perfect in het modebeeld van deze zomer. Combineer bijvoorbeeld een lange flessengroene jurk met deze groene tas en een bloemenkrans in je haar die weer matcht bij het bloemenborduursel op de tas. Deze tas is gemaakt van PU leer met tassels en heeft een leuk embroidered bloemendetail. De tas is volledig gevoerd, sluit met een drukknop en de afmeting bedraagt 40 x 50 centimeter. Hij kost 29,95 euro.

 

Felle kleuren

https://allesenbeauty.nl/product/asya-tas-oranje

In de zomer van 2019 zien we volop felle kleuren. We combineren daarbij verschillende felle effen kleuren bij elkaar. Maar we zien ook strepen in felle kleuren met wit op de catwalks. Je hoeft je daarbij niet meer aan de regels te houden, maar combineert verschillende stijlen en prints tot je eigen unieke mix.

Zo kun je rustig een felle streeptop combineren met een boho natural look tas in felroze of oranje. Of je mixt een felroze top met een knaloranje of kakigroene tas. The sky is the limit. Het draait daarbij allemaal om de expressie van jouw eigen unieke smaak en stijl.

Deze knaloranje tas is gemaakt van PU leer en heeft grappige zwarte leren fringes als accent. De tas is volledig gevoerd, sluit met een drukknop en de afmeting bedraagt 40 x 50 centimeter. Hij heeft een handige binnenzak voor je kleine spullen en kost 29,95 euro.

 

Gespot in de bladen: de clutch

Asya clutch / Make-up tas Bordeaux

Niet alleen grote tassen domineren het modebeeld. Ook de klassieke clutch is terug van weggeweest. Een echt ladylike tasje dat je los in je handen draagt. Ideaal voor je kleine spullen zoals je make up, telefoon, sleutels en portemonnee.

Koop er een grotere tas bij uit dezelfde collectie voor een leuke tassenmix. Zo heb je voor elke gelegenheid een passende tas. Want je hebt waarschijnlijk niet altijd een grote tas nodig. Zo kun je je formaat tas afstemmen op het moment en wat je die dag gaat doen.

Deze handige handtas is volledig afsluitbaar met een rits en het formaat is 25×20 centimeter. De tas heeft leuke details met zwart lint, PU leer, tassels en kralen, Hij kost 12,95 euro en is verkrijgbaar in de kleuren zwart, bordeaux, roze en paars.

 

Zomerkorting!

Ook wij van Alles & Beauty pakken uit dit voorjaar. Misschien ben je al aan het sparen voor je zomervakantie? Dan is elke besparing natuurlijk mooi meegenomen. Bij elke bestelling krijg je van ons maar liefst 10% korting. En bestel je voor minimaal 20 euro, dan betaal je ook nog eens geen verzendkosten.

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

Asya Rugtas Beige

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *