De zomer van 2019: vrolijk en kleurrijk!

De zomer van 2019: vrolijk en kleurrijk!

Het belooft een kleurrijke en vrolijke zomer te worden. In de modebladen en op de catwalks spatten de felle kleuren ervan af. Helderoranje, fuchsiaroze, grasgroen en heldergeel in combinatie met bruine en beige aardetinten. We zien ze in combinatie met elkaar of in de vorm van strepen. Je kunt deze zomer dus lekker los gaan met je creativiteit en inspiratie in je kleding en accessoires. De materialen worden transparanter en dunner en de vorm losser. We dragen daarbij ook meer verschillende lagen over elkaar. Kijk even mee naar de meest trendy, colourful combi’s voor de zomer van 2019!

Rond Oorbellen met gaatjes

Trendkleur oranje in de mix met multicolour

Gespot in de bladen: trendkleur koraal wordt deze zomer gecombineerd met multicolour kettingen. Zo ontstaat een warme en dynamische look die perfect geschikt is voor de zomer. Koraal is door het Pantone instituut ook uitgeroepen tot trendkleur voor 2019 en we zien deze kleur in allerlei schakeringen. Combineer een diep warmoranje voile top bijvoorbeeld met deze vrolijke multicolour kettingen:

Hals ketting multi

Multi color snoep Ketting

Colour blocking

Felle kleuren domineren het modebeeld en deze worden in 2019 met elkaar gecombineerd om zo felle contrasten te creëren. Dit noemen we ook wel ‘colour blocking’. Dus bijvoorbeeld kobaltblauw met feloranje of fuchsiaroze met fel grasgroen. Een perfecte manier om een duidelijke statement te maken met je kleding en sieraden. En natuurlijk superleuk voor de zomer al deze vrolijke, heldere kleuren. Ook al werkt het weer misschien niet alle dagen mee. reken maar dat je je dan toch vrolijk voelt in zo’n outfit!

Deze foto’s zijn een perfect voorbeeld van colour blocking. De outfit bestaat uit een mix van feloranje en felgeel en deze kleuren komen weer terug in de moderne arty look ketting. Hallo zomer!

Oranje Kunststof Ketting

De grote trend: strepen

Strepen zien we in vrijwel modebladen en op de catwalks van Parijs en Milaan. 2019 is dus het jaar van de strepen! En strepen kun je niet alleen maar gebruiken in een saai recht streepdesign. Je kunt brede en smalle strepen mixen, grafische V-look designs maken of ze combineren tot een regenbooglook, ook een grote trend van dit moment.

We mixen daarbij ook verschillende patronen en dessins met elkaar tot een unieke persoonlijke mix. In dit voorbeeld zie je dat je bohemien en strepen prima kunt combineren:

En in plaats van een standaard ketting mixen we zo’n outfit met een grote statement ketting in een compleet andere stijl. Gewoon omdat het kan. Wanneer je een duidelijk kleurenpalet aanhoudt met een aantal hoofdkleuren kun je je fantasie de vrije loop laten!

FASHION KETTING NIKKELVRIJ

Uitbundig!

Heb je inmiddels al een beetje zin in de zomer? Het kan nog uitbundiger! Combineer felle kleuren bijvoorbeeld eens met bloemenpatronen en dessins. Bloemen applicaties en borduursels zien we ook veel deze zomer. Samen met de uitgesproken felle kleuren van deze jaren vormen ze samen een zeer fleurige tropische look.

Bloemen Oorbellen

Bij het mixen van kleding en accessoires draait alles altijd om de juiste combinaties. Kleuren en ontwerpen die elkaar aanvullen en versterken. Zo creëer je een outfit die zeker niet ongemerkt voorbij zal gaan!

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *