De boho maxi zomerjurken & sieraden trend

De boho maxi zomerjurken & sieraden trend

Ketting metaal

 

Nog even en dan kunnen we weer naar het strand. En daar mag deze zomer volgens Harpers Bazaar de maxi zwierige boho jurk met statement ketting absoluut niet bij ontbreken. De ideale outfit voor een zonnige dag terwijl je lekker van wijn en tapas of een picknick geniet bij zonsondergang op het strand. Bij zo’n dagje genieten van zon en natuur hoort natuurlijk ook een echte natural look outfit. Deze zomer zijn de lange maxi zwierige en transparante jurken en rokken weer helemaal terug in het modebeeld. En daarbij geldt: hoe vrouwelijker, hoe beter. Combineer hem met een mooie off shoulder top, leren sandalen, wat bijpassende boho sieraden en je bent helemaal klaar voor de zomer! Kijk even mee hoe je deze look samenstelt…

 

De lange houten ketting: altijd goed!

Ketting met Kralen

Een lange maxi boho jurk van luchtig transparant materiaal en een lange houten ketting zijn een perfect duo voor de zomerse boho look. De boho jurk wordt vaak gecombineerd met een lange houten kralenketting, leren ketting of juist met uitbundige kleurrijke kettingen met kwastjes, fringes en pompons. Ook fraai is om een aantal houten kettingen in verschillende lengtes te combineren en zo een trendy lagenlook te creëren.

 

Veel armbanden…

Need we say more? Bij een boho maxi zwierige zomerjurk draag je niet één, maar een hele rij met armbanden die qua kleuren en stijl passen bij je look. Het is dus handig om eerst je jurk te kopen en daarna de bijpassende armbanden of andersom. Kies voor kleuren die ook in je jurk voorkomen en dezelfde stijl armbanden om zo die fraaie match te maken.

 

Donker Roze Ibiza Star Armband

IBIZA ARMBAND

 

De juiste kleurencombinaties

Yess, deze zomer mogen we helemaal los met kleur! Laat je fantasie dus de vrije loop voor die maxi uitbundige kleurrijke boho zomerlook. Combineer vooral ook felle kleuren met elkaar zoals deze jurk in oranje en azuurblauw. Echt een plaatje!

 

 

 

 

En combineer hem dan met deze ketting en armband tot een super look:

Ketting metaal

 

Trendy Armband met kralen

 

 

Eyecatcher oorbellen met fringes en tassels

Naast kettingen en armbanden zijn ook oorbellen een key essential van de bohemien look. En dan wel in de vorm van grote opvallende eyecatcher oorbellen met fringes, tassels en kralen. Voor een echt spetterend effect kies je je oorbellen in dezelfde kleuren en stijl als je jurk. Heb je bijvoorbeeld een azuurblauw accent in je jurk, dan kan het heel fraai zijn om je sieraden ook allemaal in deze kleur te kiezen. Zo creëer je een extra opvallend accent en een zeer unieke look.

Bij deze stijlvolle boho jurk kies je dan bijvoorbeeld deze prachtige oorbellen in aardetinten met fringes als blikvanger. Ook cowboy of rieten hoeden passen zeer goed bij de lange bohemien jurken en rokken en maken het helemaal af.

Bohemian Oorbellen nikkelvrij

Ibiza Oobellen met kralen

Oorbellen Peace Tasse

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *