Deze sieraden draag je bij je beach look

Deze sieraden draag je bij je beach look

Bloemen Oorbellen

Prijs 12,95

Summer is in the air en we hopen natuurlijk op net zo’n heerlijke lange warme zomer als vorig jaar met lekker veel dagen strand & zee. En op zo’n warme tropische dag stem je je outfit dan natuurlijk ook af op de warmte en sfeer. Meestal is je kleding dan luchtiger, vrolijker en kleurrijker. Dat zorgt gelijk voor een vrolijke vakantiesfeer. Ook is het natuurlijk belangrijk dat je kleding & accessoires praktisch zijn en je ze zo even aantrekt over je bikini of badpak. Maar wat trek je deze zomer aan op het strand? We presenteren je de vier meest trendy beach looks uit de modebladen.

 

Kanten vest & rieten accessoires

Kant is hot deze zomer en dan vooral in de vorm van korte hesjes of enkel lange vesten. Een ideale outfit voor de zomer, want je kunt zo’n vest overal bij combineren en trekt hem zo even aan over je bikini, topje of badpak. Ook staan deze vesten heel stijlvol bij een jeansrok of short en zien ze er stunning uit met een grote rieten tas, hoed en een rij kleurrijke Ibiza armbanden. Bovendien is een grote rieten tas niet alleen een fraaie eyecatcher, maar ook super praktisch voor je strandlaken, boek en zonnebrand. Ook zijn de  katoenen mandala strandlakens met print deze zomer een grote hit.

Ibiza Hoed

Prijs 9,99

Buddha Ibiza Armband

Prijs 3,95

Bandana sjaal & starlet zonnebril

 Met een simpele sjaal en zonnebril creëer je in een handomdraai die super beach look. Op YouTube en internet vind je verschillende vouwtechnieken om je sjaal op fraaie wijze als bandana om je hoofd te knopen. Een mooie spiegelende starlet of piloten zonnebril erbij als accessoire (ook praktisch uiteraard op zonnige dagen) en je bent klaar voor de zomer!

Vierkante sjaal met zilverkleurige pailletten in de vorm van een ster

Prijs 14,99

Zonnebril CAT UV 400

Prijs 6,98

 

 Lange transparante rok & statement zonnebril

Gespot bij Prada: de lange transparante voile rok met rekbare taille. Kies de rok in een natuurlijk materiaal zodat het materiaal niet te warm aanvoelt. Trendy zijn ook rokken in banen, zoals in dit voorbeeld, die af en toe even een blik geven op je bruingebrande benen. Zeer vrouwelijk en sexy dus. Ook trek je zo’n rok heel eenvoudig even aan en uit op het strand. Combineer hem met een korte effen top met een fraaie statement zonnebril.

Zonnebrillen met strass steentjes

Prijs 5,95 euro

 

De knoopblouse accessorized

Houd je meer van een meer classy look? Dan is de knoopblouse zeker wat voor jou. Kies voor een blouse van natuurlijk materiaal zoals katoen of linnen in wit of ecru en combineer hem met gouden armbanden, een paar opvallende oorbellen en natuurlijk de juiste bijpassende zonnebril. Zeer simpel, maar deze outfit ziet er echt fenomenaal uit en reken maar dat je daarmee niet ongemerkt zult blijven op het strand! Je kunt hem combineren met een witte, maar ook met een zwarte of gekleurde effen bikini.

Oorbellen tassel met kralen

Prijs 6,95

REKARMBAND GOLD

Prijs 6,95

PU LEER ARMBAND MET KRALEN

Prijs 6,99

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *