Zomer 2019: dit zijn dé mooiste sieraden van de catwalks

4 Kettingen in 1 goud

We zijn al bijna weer op de helft van 2019. Tijd dus om even te kijken naar de mooiste sieraden van de bekende modeontwerpers. Op de catwalks dit voorjaar in Milaan en Parijs waren weer de mooiste designs te zien. Tot nu toe waren de oversized oorbellen leading in het modebeeld. Wanneer we echter kijken naar de nieuwste ontwerpen, dan is nu de tijd aangebroken om wat grote statement kettingen toe te voegen aan je garderobe. Oscar de la Renta, Ralph Lauren en Monse komen met brede chokers, grote gouden schakelkettingen en meerlagen kettingen. Maar niet getreurd: we zien ook nog steeds grote opvallende oorbellen, bijvoorbeeld in kroonluchter model met rhinestones.

 

Choker met lagenlook ketting

Nieuwe trend gespot op de catwalks van Ralph Lauren: de chokerketting in combinatie met een lagenlook ketting. De choker zit daarbij natuurlijk hoog in de nek en de lagenlook ketting valt in je decolleté. Dat ziet er echt super vrouwelijk en fenomenaal uit! Natuurlijk kies je de choker en lagenlook ketting dan wel in dezelfde kleur en stijl. En dat alles wordt dan ook nog eens gecombineerd met grote kroonluchter oorbellen. Spectaculair!

Crystal choker

 

Kroonluchter oorbellen

Ralph Lauren komt met super lange oorbellen dit voorjaar in kroonluchter model met rhinestones in allerlei kleuren. Ze doen denken aan de vervlogen tijden van de jonkvrouwen, kastelen en prachtige balconet jurken. Deze oorbellen zijn misschien wel wat erg groot. Maar ook met wat kleinere modellen kun je deze ‘kroonluchter-look’ prima kopiëren:

 

Oorbellen slang met stenen

TRENDY OORBELLEN MET MULTI COLOR KRALEN

 

De schakelketting

Bij Monse en Escada zien we vooral veel schakelkettingen. Niet de gewone traditionele schakelketting, maar juist met supergrote schakel of in iets groter formaat schakel met een groot gouden hart eraan. De schakelketting is natuurlijk een echte klassieker onder de kettingen. Wanneer je kiest voor een bijzonder design dan is hij perfect te combineren met vrijwel elke outfit. Qua kleuren domineren vooral zilver en goud bij de schakelkettingen.

FASHION KETTING NIKKELVRIJ

Ketting hart van crystal metaal

 

Pearls are a girl’s best friend

We zien ook nog steeds heel veel parels op de catwalks. En dan vooral als meerlagen choker strak in de nek of als oorbellen in allerlei verrassende nieuwe creatieve ontwerpen. Daarbij worden de parelkettingen vooral gecombineerd met gewaagde moderne en sportieve outfits om zo een leuk contrast te creëren.

Parel Strass Setje / 2 delig

Parels Ketting

 

Oscar de la Renta: meerlagen, tassels en bedels

Modehuis Oscar de la Renta komt dit voorjaar met wat grotere schakel gouden meerlagen kettingen met bedels en muntjes eraan. Dit wordt gecombineerd met oorbellen met lange kleurrijke tassels. Soms zitten er ook tassels aan de kettingen om zo een mooi, harmonieus geheel te creëren. Boho meets gypsy: we love it!

4 Kettingen in 1 goud/blauw

Ibiza look oorbellen nikkelvrij

 

Nieuwe materialen & originele designs

Mode ontwerpers staan natuurlijk sowieso bekend om hun creatieve en verrassende designs. Maar dit jaar wordt er meer dan ooit geëxperimenteerd met andere materialen, vormen en modellen. De ketting van glas hieronder is daar een perfect voorbeeld van. Combineer hem in de zomer met een lange luchtige witte jurk met ruime hals zodat hij goed opvalt.

Collier met Glaswerk

 

Ook deze kralen goddessketting is natuurlijk een echt pareltje. Ideaal voor strandfeesten en festivals bij een mooie lange boho jurk of rok. Ook de tassel oorbellen uit de alinea hierboven passen prachtig bij deze ketting.

Festival ketting

 

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *