Ben jij een goud- of een zilvertype?

4 Kettingen in 1 goud

 Goud en zilver: het blijven klassiekers. Met beide kleuren kun je altijd fraaie combinatie maken met je kleding. De ideale basis dus voor je sieradencollectie. Zilver staat prachtig bij bijvoorbeeld zwart of grijs en goud is juist weer heel mooi bij wit of ecru. Velen van ons vragen zich af of ze nu juist een goud- of zilvertype zijn. Meestal heb je zelf al wel een voorkeur voor zilver of goud. Misschien was het je al opgevallen dat één van beide kleuren net niet helemaal jouw kleur is. En daar is ook een reden voor. Want past deze kleur wel echt bij jou? Dit kun je ontdekken via een goede goud- en zilvertest. Zo weet je precies welke van deze twee tinten het mooiste bij jou staat. Handig om te weten, want deze kleur haalt jou dan ook het meeste op. Lees snel verder en doe onze test even mee!

 

Verbrand je snel op het strand?

Gouden Creole Oorbellen

 

Ben jij zo’n type die uren kan liggen zonnebaden zonder te verbranden? Dan heb je meestal een warme en wat donkere huidskleur. En bij zo’n warmere huid komen gouden sieraden meestal het mooiste tot hun recht. Heb jij echter een lichte huid die snel verbrand, dan ben je meer een zilvertype.

 

Welke kleur hebben je haar en ogen?

Nikkelvrij ketting

De kleur van je haar en ogen zijn zeer bepalend voor of je een goud of zilvertype bent. Zijn je ogen bruin en heb je gouden of warme tinten in je haar? Dan ben je meestal een overwegend warm type en staat goud het mooist. Heb je grijsgroene of blauwe ogen en zout en peper kleur haar? Dan heeft je huid ook vaak een wat lichtere en koelere tint en staan zilveren sieraden je meestal beter.

 

Welke kleur hebben je aderen?

Parel Strass Setje / 2 delig

Jawel, zelfs je aderen zeggen iets over welk basistype je bent. Aan de binnenkant van je elleboog of onderkant van je arm kun je ze duidelijk zien. Zie je in je aderen een blauwe ondertoon, dan is dit een kenmerk van het koele type. Zijn je aderen juist wat groenig? Dan is jouw basistype dus warm.

Maar ben je altijd een koel type wanneer je een lichte huid hebt met blond haar en blauwe ogen? En ben je met een donkere huid altijd een warm type? Nee dus. Mensen met een getinte huid hebben vaak juist een koel basistype (maar dragen vaak wel vaak gouden sieraden..). Heb je rood haar? Dan ben je ondanks je lichte huid, meestal wel een warm type.

 

En wat nu als je beide bent?

Halsketting zwaar nikkelvrij

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je kenmerken van allebei hebt en dus eigenlijk een mix bent. En dat is dus mazzel, want dan zullen zowel gouden als zilveren sieraden mooi bij jou staan.

Wil je echt duidelijkheid? Een klein sieraad is natuurlijk te weinig qua oppervlak om echt te kunnen zien wat je staat. Test het daarom met een gouden of zilveren blouse. Dan zie je direct wat het beste staat.

 

Zilver en goud in de mix

4 Laag oorbellen

Een grote trend is ook het combineren van je zilveren en gouden sieraden. Maak een mooie mix van zilveren en gouden sieraden en voeg dan een sieraad toe met beide kleuren. Zo klopt het plaatje weer! Gebruik ook vooral subtiele en fijne sieraden wanneer je beide tinten wilt combineren.

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *