Welke sieraden draag je op warme zomerse dagen?

Multi color snoep Ketting

De zomer laat nog even op zich wachten, maar binnenkort komen er natuurlijk zeker wat warmere dagen weer. Soms stijgt het kwik dan zelfs tot boven de dertig graden. En misschien had je dit al eens opgemerkt: niet alle sieraden zijn dan prettig om te dragen. Zeker metalen, zilveren en gouden sieraden worden soms snoeiheet en branden op je huid. Ook staat lang niet alles even mooi op bij je zomerse outfit. Je uitbundige kleurrijke zomerjurk vraagt ook om heel andere sieraden dan je coltrui met jeans. Vandaag vertellen we je wat je het beste kunt dragen op warmere dagen en hoe je je zomerkleding op fraaie wijze kunt matchen met je sieraden.

Kies voor hout, leer of kunststof

Zoals we al zeiden: materialen als goud, zilver en metaal kun je beter vermijden op warmere dagen. Het voelt vaak gewoon niet prettig aan op je huid. Kies voor natuurlijke materialen zoals hout, leer of touw. Kunststof kan ook, maar dit hangt er een beetje vanaf want ook grote kunststof hangers kunnen flink warm worden. Natuurlijke materialen passen natuurlijk ook perfect bij een zomerse look  en vormen een stunning combinatie met de animal print trend van zomer 2019. Denk bijvoorbeeld aan deze ketting met een lange tijgerprint halterjurk. Fenomenaal!

Ketting hout

Houten Ketting

Nikkelvrij Ketting

Ga voor een zomerse look!

Ibiza ketting met kralen

In de zomer draag je vaak een totaal ander soort kleding dan in de winter. Meer jurken, rokken en shorts en vaak is je kleding ook kleurrijker en uitbundiger. En daar horen dus ook andere sieraden bij. Bij een lange jurk of top met lange rok staan lange opvallende kettingen of een lagenlook ketting vaak veel mooier. Ook matchen natuurlijke materialen zoals schelpen perfect bij een zomerse beachlook. In de zomer kun je ook rustig kiezen voor wat meer unieke elementen aan je sieraden zoals tassels, franje en borduursels. Ze zorgen voor een vrolijke noot en dat zomerse gevoel.

Zomer = kleurrijk en uitbundig

Ketting metaal

En natuurlijk is je kleding in de zomer meestal ook kleurrijker en uitbundiger dan in de winter. Een superfijn kettinkje staat misschien mooi op een coltrui in de winter. In de zomer bij je lange kleurrijke jurk komt dit kettinkje echter niet uit de verf. Tijd dus voor meer kleurrijke, opvallende en statement sieraden. Deze zomer is kleur on trend en mag je alle felle kleuren met elkaar combineren. Je kunt je dus helemaal uitleven. Een knalgele jurk met azuurblauwe bloemen en deze ketting is dus helemaal 2019! En waarom ook niet in de zomer?

 

Zomertijd: armbandentijd!

BREDE IBIZA ARMBAND

In de winter zitten je armen natuurlijk verstopt onder een trui of shirt met lange mouwen. Maar in de zomer komen ze weer tevoorschijn en dus is dit de tijd bij uitstek voor een paar fraaie armbanden. Zo kun je je zongebruinde armen ook even mooi highlighten. Bij een trendy, lange bohemien jurk of rok is een fraaie matchende boho armband all you need om de look helemaal af te maken. Of kies voor een rij verschillende kleurrijke Ibiza armbandjes.

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *