Met deze strandtassen kan jouw beach day beginnen!

Schoudertas incl verstelbaar hengse

Wie had dat gedacht? De strandtas is ineens hot in de modewereld. Alle fashionista’s lopen ineens met een rieten tas aan hun arm. En bij een lange trendy bohemien jurk of zwierige rok wil je natuurlijk ook een toffe tas. Want de supermarkt shopper geeft je outfit nou niet bepaald een oppepper. Leuk is juist om je outfit een extra accent te geven met dezelfde stijl tas. Of juist om een contrast toe te voegen met je tas of een match te maken met je schoenen en sieraden. En daarnaast moet je strandtas natuurlijk voldoende ruimte bieden voor je strandkleed, bikini en zonnebrand. We zetten de leukste en handigste strandtassen even voor je op een rij.

Hot & happening

Asya Tas Groen

Zoals we al zeiden is de rieten strandtas hot en happening in modeland. En niet alleen maar voor naar het strand. Modefanaten lopen er deze zomer ook mee door de stad! En zo’n tas staat natuurlijk ook bijvoorbeeld geweldig bij een all-black outfit. We zien allerlei soorten en variaties op de rieten strandtas. Effen en strak, gebreid, met borduursels, met pompons en tassels, groot of klein en met lang of kort handvat. Bovendien ziet de strandtas er niet alleen superfraai uit. Hij is ook nog eens superpraktisch want alles past erin. Van je Ipad, laptop telefoon tot al je strandspullen.

Lange bohemian dress met dito tas

CANVAS TAS Met Pompon

Lange jurken en rokken zijn een grote trend deze zomer. Leuk is om zo’n boho dress ook te combineren met dezelfde stijl tas. En in de zomer mag je best ook wat meer kleur gebruiken. Als je nog niet vrolijk was, dan word je het wel van deze tas! Hij is er in roze en in grijs met grappige gekleurde pompons. Je draagt hem praktisch op je rug zodat je je handen gewoon vrij hebt. Ideaal: nooit een meer zware tas sjouwen!

Felle kleuren in de mix

Asya Tas Oranje

Felle kleuren zijn helemaal 2019. Combineer je knaloranje jurk met deze gebreide topper met grappige franje en PU leren details. Reken maar dat je opvalt op de boulevard met deze feloranje outfit. Is dat iets ‘too much’ voor je? Ga dan voor oranje strappy sandals; een andere trend deze zomer, Combineer ze met deze tas en een neutrale outfit. Kan het je niet gek genoeg? Combineer deze tas dan met een kleur die zorgt voor een fel contrast zoals felgeel, lime groen of fuchsia roze.

De tas die overal bij past…

Bruine Schoudertas

Een mooie design tas in een zachte neutrale tint is natuurlijk altijd een goede keuze. Zo’n tas past bij al je outfits. Fenomenaal bij wit of ecru. Maar een camel tas combineert ook uitstekend bij zwart, kleur en prints. Bovendien biedt hij meer dan voldoende ruimte voor al je spullen. De fraaie gestansde look voegt een fraai extra accent toe aan deze tas. Naast camel is deze toffe tas er ook in donkerbruin.

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *