SALE! De top 5 met onze leukste items

SALE! De top 5 met onze leukste items

Ketting metaal

Yesss! Het is weer juli en onze SALE is weer begonnen… Misschien had je eerder in onze shop al iets gezien dat je leuk vond? Dan is het heel goed mogelijk dat dit item nu in de uitverkoop is. In onze SALE vind je veel zomerse items. Goed nieuws, want eigenlijk moet de zomer nog beginnen. Misschien ga je binnenkort op vakantie? Dan kun je in onze uitverkoop nog wat leuke items vinden waarmee je straks de show steelt in je lange jurk op de boulevard! En de komende weken voegen we nog allerlei leuke items toe aan onze uitverkoop afdeling. Neem dus zeker nog even wat vaker een kijkje, want ons assortiment wisselt continu. Voor nu geven we je even de top 5 met onze allerleukste items…

Azuurblauw: de trend deze zomer!

Ibiza look oorbellen nikkelvrij

Azuurblauwe bikini’s zijn hot deze zomer, vooral met plissé optiek. En deze kleur doet het natuurlijk altijd goed met de azuurblauwe zee in combinatie met wit. Combineer je azuurblauwe bikini bijvoorbeeld met deze oorbellen en fraaie witte beach tuniek. En ’s-avonds maken ze je lange jurk tot blikvanger. Zo heb je dubbel plezier van deze oorbellen! De prijs is nu gedaald van 4,99 naar 2,99 euro!

Lange ketting voor de cleavage look

Kralen ketting nikkelvrij

In de zomer draag je vaak jurken met een dieper decolleté. En je mag natuurlijk ook best een blikvanger maken van je bruingebrande halslijn. Heel fraai is om je decolleté te accentueren met een kleurrijke, lange ketting. Zo wordt de aandacht nog eens extra gevestigd op deze V-hals. Je koopt deze ketting nu van 4,50 voor slechts 3,60 euro.

Zomertijd: piercing tijd!

Crystal vlinder piercing chirurgisch staal 316l

Wanneer je je bikini uit de kast haalt, kun je ook je piercings weer tevoorschijn halen. Een prachtig voor in je navel bijvoorbeeld op je zongebrande huid! Deze fraaie vlinderpiercing koop je nu van 5,95 voor 3,87 euro. Combineer hem met een witte bikini voor een fraai contrast. Zo valt hij extra goed op! 

Boho tas in leeroptiek met 50% korting!

Bruine Schoudertas

Geen jurk zonder fraaie schoudertas natuurlijk in de zomer! Bij een lange jurk en strappy sandals hoort natuurlijk ook een mooie stijlvolle tas. Verwen jezelf met deze fraaie ruime schoudertas. Daar passen je badlaken, boek, zonnebril, bikini en zonnebrand zeker in. Tip: plaats er een kleinere handtas in voor je kleine spullen (denk aan je telefoon, portemonnee, make up). Zo blijft dit vrij van zand en reken maar dat dit je veel ergernis bespaart in de zomer. Je betaalt nu maar 9,99 euro in plaats van 19,99 euro. Koopje dus!

Starlet zonnebril

Trendy Zonnebrillen UV 400

En ook een toffe design zonnebril is natuurlijk onmisbaar. Deze bril heeft een uniek design met brillenglazen die over het montuur heen lopen. Supergaaf! En hij beschermt je ogen optimaal tegen de scherpe UV straling. De prijs is van 9,99 euro voor maar 4,99 euro nu.

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *