Check out korting op alle tassen en portemonnees!

Suede look tas

De end of season summer sale is weer begonnen. En deze keer krijg je bij ons een flinke check out korting op alle tassen en portemonnees. Wanneer je een tas koopt, dan krijg je maar liefst 9 euro korting. En op een portemonnee krijg je in totaal 1,50 euro check out korting.

Binnenkort hangt de nieuwe najaarsmode weer in de winkels. Daarmee is ook de tijd weer aangebroken voor een mooie bijpassende tas en portemonnee. We geven je even een overview van de nieuwe najaarstrends en welke tassen daar het beste bij passen.

De trendkleuren voor dit najaar

TRENDY VELVET SCHOUDERTAS GROEN

De grote trendkleuren voor deze winter zijn honing en flessengroen. Honing is een diepe, donkere okergele kleur met warme ambertinten. Door de goudgele tinten en donkere accenten lijkt deze kleur op echte honing. Een kleur die warmte en intimiteit uitstraalt en daarmee een perfecte tint voor de herfst en winter. Ook zien we donkerblauw en koraal in diepe en fellere oranje tinten.

Qua materiaal zien we naast leer en natuurlijke stoffen ook fluweel in het modebeeld. Dit materiaal straalt warmte en zachtheid uit en vormt een fraai combi met de trendkleuren. Combineer bijvoorbeeld een honingkleur jurk met deze flessengroene fluwelen clutch en groene laarzen. Dit is weer een andere toffe trend van 2019: de clutch die je los in je hand draagt als tas.

Bling me up…

Portemonnee van PU leer met 15 vakken

Ook metallic tinten vormen nog steeds een belangrijk onderdeel binnen het modebeeld van dit najaar. Superleuk natuurlijk om een bijzonder accent mee toe te voegen met je laarzen, een tas, portemonnee of sieraden. Trendy daarbij zijn fel geelgoud, koper en metallic zilver.

De nonchalante maxi bag

PU LEER SCHOUDERTAS MULTI POCKETS ZWART

Een simpele design jurk, hoge laarzen en een maxi bag die je nonchalant over je schouder draagt. Dit is dé absolute trendlook voor de winter van 2019. De tas is daarbij de absolute eyecatcher. En los van de fraaie look is zo’n maxi tas ook zeer praktisch: alles past erin. Van je laptop, make up tas tot telefoon tot al je laders. Met het lange hengsel kun je hem bovendien ook op je heup dragen.

Leer, leer en nog eens leer…

Bruine Schoudertas

Leer is de grote trend dit najaar. We zien leren broeken in combinatie met lange leren jassen en leren petten. Als nieuwe design items zijn er dit najaar ook jumpsuits en rokken van dun soepel leer. Prachtig voor een stoere look in combinatie met mohair wollen coltruitjes. En bij een all leather look draag je natuurlijk een stunning leren tas! Zorg ook voor wat leuke contrasten door een combinatie te maken verschillende nuances in het leer.

Strepen en felle kleuren

En ook een toffe design zonnebril is natuurlijk onmisbaar. Deze bril heeft een uni

Schoudertas incl verstelbaar hengse

Strepen zijn nog niet verdwenen uit het modebeeld. We zien ze deze winter in wat fellere en meer uitgesproken kleuren. Maar ook zien we fraaie designs met de trendkleuren honing, groen, donkerblauw en koraal. Met onze 9 euro check out korting betaal je voor deze tas nu maar 0,99 cent! Combineer hem met een outfit in trendkleur koraal of flessengroen voor een stunning look!

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *