Season Finale: Alles & Beauty BIG SALE!

Aan het einde van de summer sale sluiten we bij Alles & Beauty af met een BIG SALE van al onze sieraden. En dat betekent hoge kortingen op al onze kettingen, oorbellen, armbanden en tassen. De kortingen lopen op tot wel meer dan 50%! Niet alleen onze zomer items zijn afgeprijsd. Je vindt bijvoorbeeld ook sjaals in onze Super Sale. Handig, want zo ben je alvast voorbereid op de wat koudere dagen. Deze winter zien we veel prints, graphic designs en bruin- en zandtinten. We hebben wat van onze allermooiste SALE sieraden in trendy aardetinten voor je bij elkaar gezocht. Kijk snel in onze webwinkel en scoor de beste deals. Wacht niet te lang want: op = op.

 

Chocoladebruin: de grote trend!

Boho Sjaal Chocoladebruin

Nu het weer wat frisser wordt, is het al vrij snel tijd voor een iets warmere jas met dunne sjaal. Deze chocoladebruine sjaal is dan ideaal want hij is lekker licht en luchtig. Bovendien ziet hij er heel fraai uit wanneer je hem zo over je jas draagt. Chocoladebruin is de absolute trend dit najaar. Combineer deze tint bijvoorbeeld met een zandkleur jas en chocoladebruine tas. Bovendien kost deze sjaal nu geen 9,99 euro maar slechts 4,99 euro!

Aardetinten & goud: een perfect duo!

Armband van elastiek en kralen

Zoals gezegd zien we veel aardetinten deze winter. En deze worden vooral gecombineerd met goud. Prachtig want met goud wordt de warmte van deze aardetinten extra versterkt. Stel je deze armband eens voor bij een dunne zandkleur beige mohair coltrui. Deze prachtige armband is afgeprijsd van 5,99 euro voor slechts 2,99 euro. Voor het geld hoef je het dus niet te laten!

Chocobruine tas

Bruine Schoudertas/handtas

Ben je van plan om in de herfst een zandkleur of beige wollen lange jas te kopen? Combineer hem dan met deze supertoffe tas tot een echte statement look deze winter. Bovendien is deze ruime tas ook zeer geschikt als professional look voor je werk. In deze tas kun je namelijk niet alleen maar je portemonnee en telefoon kwijt, maar ook je Ipad en mapjes met spullen van je werk. Zeer praktisch dus.

En zeg nou eerlijk: waar vind je voor dit geld zo’n prachtige classy tas? Van 19,99 euro nu voor 10,99 euro. En kijk zeker even verder, want we hebben allerlei leuke tassen in aardetinten in onze sale.

Goud, goud en nog eens goud…

Goud zet nog even door deze winter als trend. Doe daarom eens wat anders met je gouden sieraden. Kies bijvoorbeeld voor een unieke vorm. Zoals deze gouden armband met driehoekvormen.

Goud Armband met een normale sluiting

En combineer deze armband dan met bijvoorbeeld deze gouden driehoek  ster oorbellen en driehoek ring tot een unieke set. De armband is van 5,99 voor 4,19 euro. De oorbellen zijn van 3,50 voor 2,99 euro en de ring is van 4,95 voor 3,96 euro.  Voor iets meer dan een tientje heb je dan dus een hele fraaie op elkaar afgestemde set die zeker zal opvallen deze winter!

Goud Oorbellen star, materiaal metaal

Goud ring mt 18

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *