Caps, mutsen & schoudertassen: dé trend voor deze winter!

Bruine Schoudertas/handtas

Celebrities zien we vrijwel altijd met een grote schoudertas, zonnebril plus muts, cap of hoed. En dat is geen toeval. Deze drie items zorgen samen altijd voor een stunning look. Deze winter zijn mutsen en caps dé grote trend in het modebeeld. Ook zien we veel mooie warme aardetinten zoals beige, cognac, zandkleur en chocoladebruin. Deze worden gecombineerd met grafische en animal prints tot een speelse mix. De caps, mutsen en tassen van Alles & Beauty passen perfect bij deze trends. We zetten onze fraaiste items even op een rij. Ook geven we je wat ideeën hoe je ze het beste kunt combineren.

Furry’s are a girls best friend…

Fluffy Tasje Beige

Bont is nog niet verdwenen uit het modebeeld en past natuurlijk perfect bij winterse kou en warme aardetinten. Combineer je bruine of beige outfit met dit schattige furry schoudertasje. Uniek, vrouwelijk en net even anders dan anders. Ben je niet bang voor iets gewaagds? Draag er dan ook deze toffe furry oorbellen bij. Voor de prijs hoef je het zeker niet te laten!

Oorbellen Met print

Caps are hot!

Grijze Cap

De winter van 2019 wordt het seizoen van de caps en mutsen. Ze zorgen een beetje voor een Britse Oliver Twist look. Een grappige, stoere stijl met een knipoog. We zien ze veel in combinatie met stoere halflange parka’s of met een bontjas. Naast deze tomboy caps zien we ook de traditionele baret en fluffy uitgezakte mutsen. Leuk in combinatie met een grof gebreide trui met capuchon bijvoorbeeld.

Zwarte Baret

Combineer jas, tas en hoed

Taupe Schoudertas

Dit is nog zo’n beauty die perfect in het modebeeld van deze winter past. De beige en cognac tinten combineren heel fraai met allerlei aardetinten. En ook leer is helemaal on trend deze winter. Supergaaf bijvoorbeeld met een lange leren jas en fraaie cap of muts. Wil je geen honderden euro’s investeren in zo’n leren jas? Kijk dan eens in de plaatselijke recycle store.

Voor een echt wow-effect stem je je hele look op elkaar af. Denk dus goed na over welke tas, jas, sjaal en muts je deze winter wilt dragen. Combineer deze tas bijvoorbeeld met een lange taupekleur of legergroene wollen jas, een grote wijde zwarte sjaal en baggy zwarte muts. Laat de winter maar komen!

De mutsentrend

Trendy muts ‘Beige’

Nog even en dan komt de winter er weer aan. Wil je het goed warm hebben deze winter? No problem, want de lagenlook is helemaal in. Je draagt verschillende truien over elkaar en je mag zelfs jassen over elkaar dragen. Denk bijvoorbeeld aan een dunne grijze hoodie met capuchon, een dikke gebreide wollen trui en een legergroene parka. En natuurlijk combineer je die dan met een grote ruime sjaal en fraaie baggy muts.

 

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *