De nieuwe najaarscollectie van Alles & Beauty is er!

Zwarte Hout Kralen Armband met PU leer Bloem

Yesss, het is weer zover: onze nieuwe najaarscollectie is er! En daar zijn we natuurlijk supertrots op. We laten we je dus heel graag even wat van onze highlights zien. Natuurlijk hebben we daarbij goed gekeken naar de allernieuwste trends op de catwalks en in de modebladen. Onze nieuwe collectie is helemaal afgestemd op de nieuwe najaarstinten en laatste trends. Zo weet je zeker dat je deze winter als echte fashionista doorkomt. In deze blog lees je over deze allerlaatste trends. En tegelijkertijd laten we je natuurlijk ook even wat van onze fraaie nieuwe collectie zien.

No rules!

Eén van de belangrijke nieuwe trends is dat er geen regels meer zijn. Kortom: je mag dus alles met elkaar mixen en matchen. Combineer een bohemien stijl jurk bijvoorbeeld met parels en bling. Of een andere nieuwe trend is juist weer om van twee sets met oorbellen een fraaie combi te maken. Je draagt dan dus van twee sets oorbellen van elk paar één oorbel: een korte en een lange of een hanger en een stud. Mix and match deze oorbellen bijvoorbeeld tot een unieke set:

Zwart/bruine Chic oorbellen van edelsteen en Crystal

IBIZA OORBELLEN

Goud blijft nog even on trend

Fashion armband met scharniersluiting

Goud blijft nog even in het modebeeld en combineert perfect met de nieuwe najaarstinten. Deze winter hebben we een prachtig kleurenpalet met allerlei warme tinten zoals honinggeel, olijfgroen, warmrood plus bruin- en beigetinten. Een warme basis dus waarbij je gouden sieraden prachtig naar voren komen. Goud is ook een warme kleur en daarmee versterk je deze warme herfsttinten. Draag bijvoorbeeld een gouden lagenlookketting en dun armbandje met bedeltje bij een dunne gebreide coltrui.

Shine, exclusieve armband met parels en scharniersluiting

 

Pearls, pearls and pearls

Armband van met zilveren kralen + witte roos

Deze winter kun je eigenlijk niet zonder parels: we zien ze overal. En dan niet het traditionele parelkettinkje, maar unieke designs die op zeer creatieve manieren zijn vormgegeven. Zoals deze trendy armband met verschillende rijen zilveren parels en een roos als grappig detail. Parels in een nieuw jasje zou je kunnen zeggen. Combineer ze met een eenvoudige outfit zodat je sieraden echt de ster van show zijn.

Rood ketting met parel

Glamour metaal Goud oorbellen met imitatie Parel

Symmetrics

Last but not least: de symmetrie trend. De naam geeft het al aan, geometrische vormen zoals vierkanten, ruiten, driehoeken en rechte lijnen spelen hier de hoofdrol. En deze winter is het natuurlijk helemaal perfect wanneer je deze symmetrische sieraden ook nog eens in trendkleur goud kiest.

Symmetrische oorbellen vormen een fraai accent bij een outfit waarin je deze symmetrie laat terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte enkele off shoulder trui met mooie schuine halslijn en een broek met zilver- of goudaccenten (ook een trend deze winter!). De onderstaande sets met oorbellen kun je bovendien ook perfect met elkaar mixen en matchen.

Symetric oorbellen

4 Laag oorbellen

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *