Gratis verzending

Gratis verzending tot en met 1 januari!!

Luxe Ketting Gold Plated

Jingle bells, jingle bells… de feestdagen staan alweer bijna voor de deur. Een gezellige tijd vol feestelijkheden, lekker eten en cadeautjes. Maar goed, vaak zijn dit ook dure maanden vanwege Kerstmis, Sint en Oud en Nieuw. Bij Alles & Beauty hebben we even met je meegedacht. En we willen je daarom graag deze hele periode gratis verzending aanbieden. Yep je leest het goed: dat is vanaf nu tot en met 1 januari. Heerlijk uitgebreid shoppen en alleen maar betalen wat je koopt. Zo kun je iedereen (of jezelf natuurlijk) extra verwennen met allerlei leuke cadeautjes. We zetten onze beste cadeautips even voor je op een rij.

De gold plated trend

Gold Plated Ketting met Schelp

Goud is nog steeds een grote trend deze winter. Naast subtiele gouden kettingen en armbandjes, lagenlook kettingen en grote schakelkettingen zien we ook veel goldplated sieraden. Qua look lijken deze sieraden net op die van de juwelier. Voor deze kettingen hoef je alleen niet je bankrekening te plunderen. En ze bieden je toch die stylish en sophisticated look. Binnenkort voegen we nog meer goldplated items toe aan ons assortiment dus houd onze webwinkel in de gaten!

Designer look armband

Gold Plated Armband met zirkonia

Wow, deze armband is echt een plaatje. Een zeer artistiek design in goldplated optiek met ingelegde zirkonia’s. Deze armband zou qua ontwerp ook van de juwelier kunnen zijn. Maar daar hangt dan natuurlijk wel een ander prijskaartje aan. Verwen je geliefde (of jezelf) met deze prachtige armband voor bij je kerstoutfit. Combineer hem met een fraaie eenvoudige lange zwarte jurk zodat hij mooi in het oog springt.

 

Nooit meer je sleutels kwijt!

Groene Portemonnee sleutel/tashanger met studs

Soms is het lastig om voor iemand een leuk cadeautje te bedenken. Een sleutelhanger is dan een ideaal cadeau. Zeer praktisch en efficiënt. Zo’n sleutelhanger is perfect om je sleutels in op te bergen en vaak past er ook nog wat geld of een pinpas in. Zo raak je nooit meer je sleutels kwijt ook. Deze sleutelhanger is stylish en praktisch ineen.

 

Voor de kids: bedelarmbandjes

Bedel – blad 2

Bij de kleine dames onder ons zijn de bedelarmbandjes weer terug van weggeweest. Een leuk cadeautje dat elk meisje leuk vindt om te dragen. Bovendien kun je er wat verschillende bedeltjes bij cadeau geven. Zo kunnen ze elke dag een andere armband samenstellen. En het rinkelt natuurlijk ook leuk deze bedels. Alles & Beauty heeft kleine bedels en grotere bedels voor je, zodat je lekker kunt mixen & matchen.

 

Lekker warm de winter in…

Cosjaal viscose

 

Grof gebreide truien en jacquard breimotieven zijn helemaal hot deze winter. Je combineert zo’n grof gebreide dikke trui met skinny, parka en hoge veterschoenen tot een stoere look. Sjaals, handschoenen, mutsen zijn ook altijd een praktisch cadeau om te geven. Iedereen is in de winter blij met een fraaie nieuwe set aan winter accessoires. Deze sjaal is bovendien in de aanbieding voor 4,17 euro en je betaalt ook geen verzendkosten. Koopje dus!

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *