Yesss, we hebben een nieuwe beautylijn bij Alles & Beauty!

100% Etherische Olie Organic Vitamine C

Na een zeer succesvolle start van onze sieradenlijn hebben we groot nieuws! Alles & Beauty komt binnenkort ook met een super toffe beautylijn. Met heerlijke maskers, oliën, make up en diverse andere items. Geen gewone reguliere producten… Nee, alles is puur natuur en gemaakt van ingrediënten zoals argan olie, avocado, jojoba en vitamine E en C. Deze worden namelijk veel beter geabsorbeerd door de huid. Zo weet je zeker dat je huid goed verzorgd en beschermd blijft gedurende de dag. En dat is natuurlijk niet onbelangrijk in deze tijd met alle vervuiling en andere invloeden. Op deze manier houd je je huid veel langer mooi en zuiver. We geven je even een kleine sneak preview van wat je kunt verwachten in onze webshop…

Waarom natuurlijke producten zo goed zijn voor je huid

Mask voor de verzorging van de huid

Voor je huid wil je natuurlijk graag de allerbeste producten. Zonder schadelijke of chemische stoffen die je huid goed beschermen en voeden. Toch zitten er in veel reguliere producten wel schadelijke stoffen of ingrediënten die eigenlijk overbodig zijn. En dit was de belangrijkste reden om onze beautylijn op de markt te brengen.

Want waarom moeten huidverzorgingsproducten dit soort stoffen bevatten? Nergens voor nodig natuurlijk! Daarom bestaan onze producten uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten. Denk aan avocado, arganolie, jojoba en vitamine E en C.

En dat is natuurlijk ook het beste voor je huid. Alleen natuurlijke stoffen worden namelijk echt goed geabsorbeerd door je huid. En ze voeden en beschermen de huid zonder negatieve bijeffecten. De beauty afdeling van Alles en Beauty kenmerkt zich dus door een no-nonsense stijl. Geen vage namen en kleine lettertjes, maar open en eerlijk over wat erin zit.

Vitamine oliën

100% Etherische Olie Organic Vitamine E

Een belangrijk onderdeel van onze beautylijn zijn de speciale vitamine oliën voor de huid. Waarom zijn juist oliën zo goed voor je huid? Olie is een natuurlijk ingrediënt dat snel en optimaal geabsorbeerd wordt door de huid. Ook zorgt het voor een laagje op de huid waardoor de huid goed beschermd is. En dat is natuurlijk belangrijk gedurende de dag waarin de huid aan van alles wordt blootgesteld. Denk aan UV straling, weersomstandigheden en vervuiling. Ook helpt olie goed tegen veroudering van de huid en worden rimpels, pigmentvlekken en fijne lijntjes minder. En ten slotte stimuleert deze olie de aanmaak van collageen en elastine waardoor de huid soepel en flexibel blijft.

We bieden onder andere vitamine E olie en olie met vitamine E en C aan. Vitamine E zorgt vooral voor anti-oxidatie en beschermt de gezonde cellen tegen schadelijke invloeden. Ook helpt het de huid herstellen bijvoorbeeld bij littekens. Daarbij is natuurlijke vitamine E zoals in onze olie veel effectiever dan synthetische olie.

Vitamine C stimuleert de aanmaak van collageen die de huid stevig maakt. Uit onderzoek is ook gebleken dat de huid echt steviger en egaler wordt. Let op: je hebt wel een hoge concentratie vitamine C nodig (minimaal 4%). Ook werkt vitamine C het beste samen met andere anti-oxidanten. Zo zijn vitamine C en E bijvoorbeeld een perfecte combinatie.

Maskers, crèmes & pads

Collagen Crystal Eye Mask

Hoe heerlijk is het om jezelf na een lange, drukke dag even te verwennen met één van onze heerlijke facial pads of maskers. Hmmm! En gewoon jezelf even lekker verwennen is ook de beste manier om weer helemaal bij jezelf te komen. Bovendien verbetert je huid er zichtbaar van. Dubbele winst dus.

Heb je last van donkere kringen of wallen of vermoeide ogen na een dag achter de pc? Gebruik dan bijvoorbeeld onze oogmaskers. Daarna zie je direct de verbetering onder je ogen. Donkere kringen verdwijnen en ook wallen worden direct een stuk minder. Ook is zo’n heerlijk oogmasker natuurlijk echt een cadeautje aan jezelf. Ook voor de mond hebben we speciale maskers. Hieronder kun je zien wat deze voor je lippen doen:

lip Mask

100% Natuurlijk Argan olie

Make-up & accessoires

2 keer lipverzorging

In onze nieuwe beautylijn mogen natuurlijk ook de make-up en handige tools & accessoires niet ontbreken. En dus hebben we ook een uitgebreid assortiment met allerlei soorten make up, eye lashes en diverse handige accessoires. Net als onze maskers en crèmes is al deze make up ook gemaakt van pure en natuurlijke ingrediënten. Zo beschadig je je huid niet en kun je toch wat fraaie accenten aanbrengen. De kleurtjes van onze make up lijn zijn ook nog eens helemaal afgestemd op de laatste trends.

Make- up Borstel verzorging

Deze winter mag het namelijk allemaal lekker kleurrijk en expressief zijn. Voor de ogen worden bijvoorbeeld verschillende felle kleuren oogschaduw met elkaar gecombineerd. Ook zien we daarbij veel gebruik van eyeliner in verschillende kleuren tot een echte festival- of indianen look (eventueel met facial stickers ook). Leuk voor de feestdagen om zo een fraaie mix & match te maken met je kleding en deze trend. Zo zul je zeker opvallen met de kerst! Ook zien we in de trends voor het najaar van 2019/2020 de bekende smokey eyes, naturel tinten en matte rode of glossy naturel lippen.

Natuurlijk wimper 3D

Papier zeep voor onderweg

Ten slotte hebben we ook flink wat praktische items toegevoegd aan onze beautylijn. Zoals bijvoorbeeld deze handige ‘handenwas-pads’. Stop een doosje met deze pads in je tas en je kunt altijd en overal even snel je handen wassen. Ideaal natuurlijk en ook belangrijk voor de hygiëne wanneer je bijvoorbeeld onderweg even iets eet. En er is nog veel meer… dus neem snel even een kijkje in onze webwinkel straks.

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *