Nu in de shop: onze speciale feestdagencollectie!

Yesss, nog even en dan komen die heerlijke knusse feestdagen er weer aan. Tijd dus om alvast even na te denken over je outfit. Zwart, goud, zilver of een little black dress doen het natuurlijk altijd goed. Maar dit jaar zijn er ook wat spraakmakende, nieuwe trends. En tijdens de kerst mag je natuurlijk helemaal uitpakken. Niet alleen qua cadeautjes, maar ook met je kleding en sieraden. De perfecte tijd dus voor luxe rijke stoffen zoals fluweel en kant en veel glitters en bling. Check in deze blog even de nieuwste kersttrends waarmee jij straks helemaal gaat shinen. En natuurlijk laten we je ook even wat eyecatchers van onze feestdagencollectie zien.

Leer, suède en glitters

Dit jaar zijn suède en leer helemaal hot met de kerst. Stoere materialen die je prima kunt combineren met bijvoorbeeld zacht mohair of velours. Of denk bijvoorbeeld aan een suède rok in trendkleur cognac met een zwarte of beige glittertop. Weer eens wat anders dan een little black dress. Maar ook een mooie leren top met V-hals kan natuurlijk een supertoffe eyecatcher zijn. En maak het dan af met een subtiele dunne gouden ketting in je halslijn. Gold plated sieraden zijn daarbij een grote trend van dit moment. Ze geven je dezelfde look van gouden juwelen van de juwelier voor een vriendelijke prijs. Deze lange subtiele goldplated ketting is de perfecte eyecatcher in een diep decolleté:

De jumpsuit

Ook met een mooie jumpsuit ben je dit jaar helemaal on trend met kerst. Een paar mooie gouden hakken eronder plus een dunne, mooie gouden ketting of een paar oorbellen en klaar ben je. Simpel en sophisticated. En nee, je hoeft er echt niet superslank voor te zijn. Er bestaan ook jumpsuits die er heel fraai uit zien met een paar kilootjes meer. Combineer je jumpsuit met een paar echte mooie designer sieraden als eyecatcher, zoals bijvoorbeeld deze oorbellen:

De goddess look dress

Rood is natuurlijk altijd goed met de kerst. En deze winter hebben we ook een prachtige, diepe warme kleur rood als modekleur. Zeer geschikt natuurlijk voor een prachtige jurk met de kerst. Qua jurken zien we veel goddess look modellen van dunne, soepel vallende stof met kanten decolletés. Dit soort jurken kleden bij iedereen mooi af en zorgen voor een echt wow-effect. Combineer deze prachtige goddess jurk vervolgens met een simpele gouden armband en een paar mooie oorbellen. Less is more!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A pop of colour…

Een andere trend die echt een contrast vormt met alle overige trends, is de maximaal kleur trend. En binnen deze trend kan het niet gek genoeg qua kleur. Volgens deze trend draag je met kerst verschillende felle kleuren. En daarbij combineer je dan ook je make-up in bijpassende kleurtjes. Eventueel met eyeliner en facestickers. Zo blijf je zeker niet onopgemerkt tijdens het kerstdiner! Houd je sieraden dan wel simpel, want anders wordt het allemaal een beetje too much natuurlijk. Deze oorbellen zijn eenvoudig qua look en combineren perfect bij een kleurrijke outfit:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *