Yess, onze nieuwe voorjaarscollectie komt eraan!

Januari is van start gegaan en de feestdagen zijn achter de rug. Het duurt nu niet zo heel lang meer voordat we de eerste zonnestralen weer kunnen verwachten. En wat meer warmte is natuurlijk een heerlijk vooruitzicht. Bij Alles & Beauty zijn we dan ook al druk bezig met het voorbereiden van onze nieuwe voorjaarscollectie. Vandaag lichten we alvast een tipje van de sluier op. We hebben stad en land afgeshopt voor de tofste items en tonen je alvast een paar highlights. Ook vertellen we je direct even wat meer over de nieuwe sieraden- en modetrends voor het voorjaar van 2020.

Felle (neon) kleuren

Fluorescerend roze, felgeel, knaloranje en limegroen. Felle kleuren bepalen het modebeeld op de catwalks voor dit voorjaar. Ingetogen is passé. Showing off met felle kleuren is de nieuwe trend. En natuurlijk hebben we daar ook onze nieuwe sieradencollectie op afgestemd. Met deze ketting maak je een spetterende combinatie met een limegroen coltruitje. En wie durft kan er een kort fuchsiaroze rokje onder dragen.

BH trend

Op de catwalks droeg topmodel Kaia Gerber alleen een satijnen bh en rok. Deze vrouwelijke goddess look is het nieuwe modebeeld. Een korte kanten BH top met eventueel kort vestje en lange rok. We zien deze modetrend in het voorjaar van 2020 bij alle bekende mode ontwerpers. En zo’n croptop biedt natuurlijk het perfecte décolleté voor één van onze kettingen, zoals deze fraaie goldplated ketting hieronder. Zo steel je echt de show.

Luxe Ketting Gold Plated

Kleurrijk mixen en matchen

 

Veel sieraden in de modetrends voor 2020 zijn zeer kleurrijk. Van felle neonkleuren tot roze, felrood, oranjetinten, saffraangeel en nachtblauw. De sieraden worden niet apart gedragen maar met elkaar gecombineerd tot een fraaie mix. Denk bijvoorbeeld aan een mooie goldplated ketting met een mooi lange witte jurk en deze vrolijke bloemen oorbellen. De sieraden worden daarbij in verschillende stijlen gecombineerd. Zo ontstaat die unieke en persoonlijke look. En ook ontstaat er een frivolere en lossere look wanneer je je sieraden in verschillende stijlen mixt en matcht.

Parels in een nieuw jasje

Ook parels blijven het modebeeld nog even domineren. We zagen ze al in de winter van 2019/2020. In de sieraden voorjaarstrends van 2020 zien we vooral veel grote barok parelkettingen in combinatie met edelstenen, grote statement oorbellen en meerdere gecombineerde armbanden. En verder zien we dat parels overal op creatieve manieren worden toegevoegd. Zoals hier in deze haar accessoire, maar we zien ook parels los op tshirts, truitjes en shorts als extra touch.

Parels Ketting

 

Edelstenen

Zwart/bruine Chic oorbellen van edelsteen en Crystal

Ten slotte zien we in de ringen veel klassieke edelstenen zoals de robijn, saffier en smaragd. En naast de klassieke kleuren en edelstenen worden ze ook veel verwerkt in multi colour optiek. Daarbij worden ook vooral de nieuwe modetinten zoals rood, saffraangeel, koningsblauw, oranje, rood en aquablauw ingezet. Ook zwarte edelstenen zijn terug van weggeweest.

Last but not least: we hebben bij Alles & Beauty nu ook prachtige Sterling zilveren sieraden!!

925 Sterling Zilver star knopjes 3 in een

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *