Sterling 925 zilver: de grote, nieuwe trend voor dit voorjaar!

Sterling 925 zilver: de grote, nieuwe trend voor dit voorjaar!

Zonder mooie sieraden mist je look die fraaie finishing touch. Je sieraden zijn dus echt de kers op de taart. Oftewel de eyecatchers die zeker niet mogen ontbreken bij je look. In 2020 maakt echt sterling 925 zilver een comeback. Deze sieraden zijn perfect te combineren met wit, zwart en alle trendkleuren. Het valt echter lang niet altijd mee om dat unieke fraaie zilveren sieraad te vinden. 100% sterling 925 zilver is er namelijk in heel veel verschillende modellen en stijlen. Om het wat simpeler voor je te maken, hebben we de belangrijkste 925 sterling zilvertrends voor 2020 even voor je op een rij gezet. Zo ben je straks helemaal klaar voor de zomer van 2020!

 

Geometrische oorbellen

Sieraden in geometrische vormen waren al on trend in 2019. En deze trend zet nog even door in 2020. De vormen zijn lineair, vierkant of rechthoekig, oftewel in alle vormen die je zelf met een liniaal of passer kunt tekenen. Ze zorgen voor die stoere, verfijnde look. Deze oorbellen zijn daar een perfect voorbeeld van. Ze zijn gemaakt van echt 925 sterling zilver en je vindt ze binnenkort in onze webwinkel.

 

Zilveren armbanden trend

Sterling zilver is populair vanwege de glanzende en soms ook mat zwarte look. Daarmee is dit materiaal perfect geschikt voor armbanden. En armbanden zijn ook weer on trend de laatste jaren. Plaats een rij dunne zilveren armbanden of een statement exemplaar om je arm zoals deze hierboven. Ook modellen met ingelegde kristallen en parels zijn zeer populair. Ze staan prachtig bij een witte of zwarte outfit.

 

Crop top met lange zilveren ketting

In de fashion shows zagen we dit voorjaar al de crop tops met rok: een grote trend voor deze zomer. Ze zijn er van kant, satijn of katoen met spaghettibandjes en in korte of langere modellen. De korte modellen lijken op een bh en draag je met een lange volant of ruches rok. De grote trend is om deze crop tops te combineren met een lange ketting die als het ware over de top heen valt. Ook met een off shoulder top staat dit heel vrouwelijk en stylish.

Klassieke zilveren kettingen

Eén van de meest trendy opties van dit moment is om te investeren in wat mooie klassieke, zilveren sieraden. En dan vooral in een mooie luxueuze, klassieke ketting. Je outfit is namelijk pas echt helemaal af met een unieke ketting met minimalistisch design om je nek. En zo’n klassieke minimalistische ketting kun je ook elke dag dragen. Ook past zo’n basic ketting perfect bij elke outfit.

 

Oorstekers

 

Naast lange, designy oorbellen en het mixen en matchen van verschillende soorten oorbellen, maken ook de oorstekers een come back. Je kunt gewoon één paar oorstekers dragen, maar ook een hele rij boven elkaar is een grote trend. Of kies voor deze oorstekers waarbij het net ljkt of je een rij oorbellen boven elkaar draagt. Ze zijn gemaakt van 100% sterling 925 zilver en binnenkort te koop in onze webshop.

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *