Alles & Beauty magazine met de laatste trends & beauty tips

Wist je dat Alles & Beauty ook haar eigen beauty magazine heeft? Wanneer je klant bent bij ons, dan ontvang je dit magazine regelmatig. Je vindt er allerlei handige beautytips en nieuwtjes. Zo leggen we bijvoorbeeld uit waarom natuurlijke producten en bepaalde vitamines zo goed zijn voor je huid. Maar ook brengen we je op de hoogte van de laatste fashion trends op de catwalks. En uiteraard shoppen we stad en lang af voor de nieuwste highlights inzake sieraden, beauty en accessoires. Oftewel alles wat je graag wilt weten over beauty en make up. Natuurlijk zijn we reuze trots op ons magazine. Daarom vertellen we je er in deze blog graag even wat meer over.

Welke topics vind je in ons magazine?

Natuurlijk vind je in ons magazine elke keer andere tips en informatie. De topics zijn daarbij afhankelijk van de seizoenen en de laatste trends en kleuren. Zo schrijven we over de laatste mode- en kleurentrends op de catwalks zowel op het vlak van kleding als van sieraden. We volgen de bekende beautymagazines daarbij natuurlijk op de voet. Maar we delen bijvoorbeeld ook interessante nieuwtjes die we zelf ontdekken. En we vertellen je bijvoorbeeld ook hoe je kunt ontdekken of je een goud- of zilvertype bent en wat je kunt doen wanneer je allergisch bent voor bepaalde sieraden.

Interessante aanbiedingen & acties

Alles & beauty heeft regelmatig kortingsacties en speciale aanbiedingen. Deze plaatsen we natuurlijk sowieso op onze site, maar ook in ons magazine. Met ons magazine blijf je dus op de hoogte van alle aanbiedingen en acties die er op dat moment zijn. Handig, want zo kun je flink wat besparen ook op je beautyproducten en sieraden. Ook hoef je niet elke keer op onze site te kijken welke kortingsacties er zijn.

 

Nieuwe producten of collectie

logo

Alles & Beauty is volop in beweging. Vorig jaar openden we een nieuwe afdeling met natuurlijke beautyproducten. En verder introduceerden we een nieuwe collectie met 925 sterling zilder plated en gold plated sieraden. Een zeer grote trend van dit moment. Ook voegden we onlangs de goodiebag en een ontwerpservice toe aan onze diensten.

Over al deze nieuwtjes lees je natuurlijk als eerste in ons magazine. Zo ben je direct op de hoogte wanneer we nieuwe producten toevoegen of onze nieuwe voorjaarscollectie lanceren. Want lang niet iedereen heeft natuurlijk tijd om elke dag op internet te kijken naar onze laatste aanbiedingen of nieuwste producten. Met ons magazine blijf je dus automatisch en moeiteloos op de hoogte van alle interessante nieuwtjes van Alles & Beauty.

 

Nieuw: essentiële olie!

https://allesenbeauty.nl/product/100-organic-etherische-lavendel-olie/ Prijs 22,50 euro.

Yess, met trots presenteren we een nieuw product op onze beauty afdeling: essentiële olie. Deze olie is van hoge en zeer pure kwaliteit en wordt 100% op natuurlijke wijze gemaakt. Gebruik deze olie bijvoorbeeld als natuurlijke parfum of deodorant. Verfris er je huis mee of meng hem met wat olie in je bad. En je kunt er ook je kledingkast mee opfrissen. Probeer hem zeker een keer uit!

Wil je graag meer nieuwtjes & tips lezen over het stylen van je accessoires en onze nieuwste producten zien? Volg ons dan ook op Facebook!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *